Δολοφονία Κουβανής τρανς στον Άγιο Παντελεήμονα: Τα λάθη που οδήγησαν στη σύλληψη του 35χρονου από το Μπαγκλαντές

Δολοφονία Κουβανής τρανς στον Άγιο Παντελεήμονα: Τα λάθη που οδήγησαν στη σύλληψη του 35χρονου από το Μπαγκλαντές

Τα κοσμήματα που φορούσε και τα αποτυπώματα που εντοπίστηκαν στο σπίτι του φονικού

Σε σωρεία λαθών υπέπεσε ο 35χρονος από το Μπαγκλαντές που κατηγορείται για την άγρια δολοφονία του διεμφυλικού ατόμου από την Κούβα, γνωστό στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα ως «Άννα Ιβάνκοβα», πριν από λίγες ημέρες σε διαμέρισμα της οδού Φυλής στον Άγιο Παντελεήμονα.

Και μπορεί ο 35χρονος να αρνείται την εμπλοκή του στη δολοφονία, ωστόσο, τα δακτυλικά του αποτυπώματα βρέθηκαν στο διαμέρισμα του θύματος και βοήθησαν τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών να εξιχνιάσουν το έγκλημα.

Σημαντικό ρόλο κατά την ταυτοποίηση του έπαιξαν, σύμφωνα με πληροφορίες, κάποια κοσμήματα που φορούσε στα χέρια του την ημέρα της δολοφονίας και φαίνονταν σε κάμερα ασφαλείας που τον κατέγραψε να μπαίνει στην πολυκατοικία της οδού Φυλής.

Αυτό καθώς τα ίδια κοσμήματα φορούσε και την ημέρα της σύλληψής του στα Πετράλωνα, ενώ υπήρχε ακόμη ένα στοιχείο που έδειχνε όποιο 35χρονος είχε εμπλοκή στο σοκαριστικό έγκλημα.

Ο λόγος για τα τραύματα που έφερε στο πρόσωπο και σε άλλα σημεία του σώματός του, καθώς η «Άννα Ιβάνκοβα» πάλεψε για τη ζωή της, χωρίς όμως να καταφέρει να αποτρέψει τη δολοφονία της με αιχμηρό αντικείμενο. Προανακριτικά ο 35χρονος αρνείται κάθε εμπλοκή του, ωστόσο, μετά την απόδοση κατηγορίας από τον εισαγγελέα θα περάσει και την πόρτα του ανακριτή για εξηγήσεις.