Διαρρήκτες μπήκαν σε σπίτι αστυνομικού στο Δάσος Χαϊδαρίου – Πήραν το χρηματοκιβώτιο με το πιστόλι του

Διαρρήκτες μπήκαν σε σπίτι αστυνομικού στο Δάσος Χαϊδαρίου – Πήραν το χρηματοκιβώτιο με το πιστόλι του

Ο 33χρονος συνελήφθη για πλημμελή φύλαξη οπλισμού

Θύμα διάρρηξης έπεσε ένας 33χρονος αστυνομικός ο οποίος διαμένει σε πολυκατοικία επί της οδού Γεωργίου Παπανδρέου στο Δάσος Χαϊδαρίου. Η διάρρηξη διαπιστώθηκε λίγο μετά τις 20:30 το βράδυ της Τετάρτης (12/7), όταν επέστρεψε σπίτι του μετά από περίπου 10 ώρες που έλειπε.

Όπως διαπιστώθηκε οι άγνωστοι δράστες έσπασαν το τζάμι της μπαλκονόπορτας του διαμερίσματος και απέκτησαν πρόσβαση στο εσωτερικό του. Εκμεταλλευόμενοι την απουσία του, έκαναν το σπίτι «φύλλο και φτερό», αρπάζοντας μεταξύ άλλων ένα χρηματοκιβώτιο που ήταν πακτωμένο σε στη ντουλάπα του υπνοδωματίου και βιδωμένο στο έδαφος. Το χρηματοκιβώτιο περιείχε το υπηρεσιακό του όπλο μάρκας USP, μία γεμιστήρα χωρίς φυσίγγια, τιμαλφή αξίας κατά δήλωση του περί τις 10.000 ευρώ και προσωπικά έγγραφα, με τον 33χρονο αστυνομικό να δηλώνει την απώλεια στους συναδέλφους του.

Όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις συνελήφθη για πλημμελή φύλαξη οπλισμού, ωστόσο, αμέσως μετά το σχηματισμό δικογραφίας αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του εισαγγελέα.