Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Κατήγγειλε οικογενειακό φίλο ότι την βίαζε από τα 7 της χρόνια

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Κατήγγειλε οικογενειακό φίλο ότι την βίαζε από τα 7 της χρόνια

Ο 55χρονος σήμερα που αρνείται τις κατηγορίες φέρεται επιπλέον να φωτογράφιζε γυμνό το κορίτσι

Τον εφιάλτη που έζησε από την τρυφερή ηλικία των 7 ετών από έναν οικογενειακό φίλο και τον οποίο δεν ξεπέρασε ποτέ, κατήγγειλε μια 24χρονη σήμερα κοπέλα στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε, όπως αναφέρει το thestival.gr, ο 55χρονος σήμερα οικογενειακός φίλος, ο οποίος συνελήφθη, την βίαζε και τη φωτογράφιζε γυμνή, από όταν εκείνη ήταν 7 ετών. Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει, πως ο 55χρονος από το 2006 έως και το 2010, έχοντας υπό την επίβλεψή του το κορίτσι στις περιοχές της Καβάλας και της Θεσσαλονίκης, το φωτογράφιζε γυμνό και το βίαζε κατ’ επανάληψη. Το 2010 μάλιστα, την ώρα που η ανήλικη ήταν στο σπίτι του, φέρεται να της έδειξε στον υπολογιστή του πορνογραφικό υλικό, ενώ κατηγορείται ότι ασκούσε σωματική βία σε βάρος της και τη κακοποιούσε σεξουαλικά.

Ο άνδρας αρνείται τις κατηγορίες, σε βάρος του ωστόσο σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη και πορνογραφία ανηλίκου, με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 15 έτη κατ’ εξακολούθηση και μετά την έκδοση του εντάλματος κρατείται προσωρινά σε κατάστημα κράτησης της χώρας.