Σάλος από καταγγελία γνωστής influencer για ελληνικό νησί: «Πλήρωσα 616 ευρώ για ψάρι σε εστιατόριο»

Σάλος από καταγγελία γνωστής influencer για ελληνικό νησί: «Πλήρωσα 616 ευρώ για ψάρι σε εστιατόριο»

Η Kate McCue διευκρίνησε μετά την ανάρτηση του βίντεό της στο TikTok ότι το περιστατικό δεν έγινε στη Μύκονο, την οποία ανέφερε

Αλγεινές εντυπώσεις προκαλεί άλλη μία καταγγελία για αισχροκέρδεια στα ελληνικά νησιά από γνωστή influencer, η οποία περιέγραψε σε βίντεό της στο TikTok την εμπειρία της.

H Kate, η οποία εργάζεται ως καπετάνιος κρουαζιερόπλοιων στην Αμερική και έχει 3,5 εκατομμύρια ακόλουθους στο TikTok και πάνω από 600.000 στο Instagram, κατήγγειλε ότι έφαγε ψάρι σε εστιατόριο, που της το χρέωσε... 616 ευρώ. «Αγόρασα ένα φόρεμα στη Μύκονο και ο συλλογισμός μου ήταν: "Είναι πιο φθηνό από τα ψάρι που έφαγα χθες". Και μπορεί να σκεφτείτε, ότι αυτό ακούγεται λογικό, αλλά τι θα σκεφτείτε, εάν σας πω, ότι το ψάρι που είχα για γεύμα, κόστισε 616 ευρώ. Ήξερα ότι κόστιζε τόσο; Όχι γιατί δεν κοίταξα το μενού. Πήγα μετά από συστάσεις και αυτό ήταν το πρώτο μου λάθος», είπε.

Όπως τόνισε ωστόσο, το φαγητό ήταν πεντανόστιμο και η εμπειρία καταπληκτική: «Θα την περνούσα ξανά και ξανά». Αστειευόμενη πάντως για το κόστος του ψαριού, είπε πως αποφάσισε με την παρέα της να του δώσουν ένα όνομα: «Το βγάλαμε "Goldie" (χρυσό), γιατί θα μπορούσε να αγοράσει κανείς χρυσό με το κόστος του».

@captainkatemccue This one tipped the "scales" for lessons learned. #travel #tip #oops ♬ original sound - captainkatemccue


Μετά από έναν «βομβαρδισμό» μηνυμάτων πάντως, η Kate έσπευσε να διευκρινίσει, πως το εστιατόριο δεν είναι στη Μύκονο. «Δεν είχα σκοπό να γίνω viral για το βίντεο που έκανα με το ψάρι "Goldie", που κόστισε 616 ευρώ. Οι φίλοι μου στην Ελλάδα με ενημέρωσαν, πως η ιστορία μου βρέθηκε σε όλα τα ελληνικά ΜΜΕ, για ένα εστιατόριο που έφαγα, όμως ανέφεραν ένα συγκεκριμένο εστιατόριο στη Μύκονο, που εγώ δεν έχω ποτέ επισκεφθεί. Για την ακρίβεια, ποτέ δεν ανέφερα πού είναι το εστιατόριο και το όνομά του, γιατί ανακάλυψα μετά το περιστατικό, ότι φημίζεται για τις ακριβές εμπειρίες που προσφέρει. Απλά δεν το ήξερα. Ποτέ επίσης δεν είπα, ότι δεν άξιζε αυτό που πλήρωσα, απλά ήταν πιο ακριβό από αυτό που περίμενα. Πρόκειται για fake news, που προσπαθούν να κάνουν ζημιά στην επιχείρηση κάποιου», επεσήμανε.