Ίλιον: «Η εγγονή μου φέρνει κοριτσάκια στο σπίτι και εγώ τα χαϊδεύω» έλεγε στους φίλους του ο 85χρονος

Ίλιον: «Η εγγονή μου φέρνει κοριτσάκια στο σπίτι και εγώ τα χαϊδεύω» έλεγε στους φίλους του ο 85χρονος

Η ανατριχιαστική περιγραφή του πατέρα της 13χρονης

Πεπεισμένος ότι υπάρχουν και άλλα θύματα πλην της κόρης του είναι ο πατέρας της 13χρονης που παρενοχλήθηκε από τον 85χρονο παππού της φίλης της στο Ίλιον.

Ο πατέρας του κοριτσιού μίλησε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και περιέγραψε τις στιγμές φρίκης και την άμεση αντίδραση της κόρης του.

Ο πατέρας είπε πως η κόρη του «βγήκε δυνατή, όμως άλλα παιδιά δεν θα βγουν». Ο ίδιος, υποστήριξε ότι, υπάρχει κι άλλο θύμα του ίδιου ηλικιωμένου από τον Ίλιον, που θα καταθέσει επίσης στις Αρχές. «Περνάει λέει πλημμέλημα, τι πλημμέλημα; Ποιο πλημμέλημα; Τι πρέπει να κάνει δηλαδή;» είπε ο άντρας.

Ο πατέρας συνέχισε την ανατριχιαστική περιγραφή του, με τα όσα φριχτά έζησε το παιδί στα χέρια του ηλικιωμένου: «Η μικρή μου είναι ένα δυνατό παιδί. Είναι πολύ κοντά με τη μάνα της, πολύ κοντά με εμένα. Γιατί έβλεπε κινήσεις του, ο τύπος έκανε κινήσεις. Δηλαδή την χάιδευε λίγο στην πλάτη, λίγο από εδώ, λίγο από εκεί. Μόλις την έβλεπε έβγαινε έξω κατευθείαν. Αλλά το παιδί μου ήταν τόσο δυνατό. Αντέδρασε, δεν έκατσε. Αυτό με την πλάτη γινόταν κανένα μήνα. Αλλά όταν έφτασε τη Δευτέρα, κατέληξε το χέρι του πιο κάτω, στον π@@@, να της κάνει το σορτσάκι της να δει το εσώρουχο της. Να της κάνει το μπλουζάκι να δει το σουτιέν της» είπε και συνέχισε: «Απλά κράτησε το παιδί αυτός πιο πίσω και είπε στην εγγονή του πήγαινε λίγο πιο μπροστά θέλω να πω κάτι στη….

Ορκίζομαι ότι υπάρχουν και άλλα άτομα (θύματα). Βρήκα ένα κορίτσι που αύριο θα πάει να καταθέσει. Αυτό δούλευε κάπου και πήγαινε και την παρενοχλούσε σεξουαλικά. Εκεί που πήγαινε έλεγε ότι η εγγονή μου φέρνει κοριτσάκια μικρά στο σπίτι και εγώ τα χαϊδεύω και γέλαγε με τους φίλους του».

Πώς έπεσε το παιδί θύμα ασέλγειας από τον παππού

Σύμφωνα με την καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ. όλα συνέβησαν το απόγευμα της Τρίτης (4/7), στο μπαλκόνι της οικίας του ηλικιωμένου άνδρα όπου η 13χρονη έπαιζε με τη συνομήλικη εγγονή του. Η μαθήτρια όταν επέστρεψε σπίτι της ενημέρωσε τον πατέρα της για τα όσα φέρονται να συνέβησαν με «πρωταγωνιστή» τον 85χρονο. Στη συνέχεια η οικογένεια πήγε στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας και κατήγγειλε ότι ο ηλικιωμένος επιχείρησε να ασελγήσει στην 13χρονη, εκμεταλλευόμενος την παρουσία της στο σπίτι του.