Πάρτι με ναρκωτικά σε βίλα στη Μύκονο που λειτουργούσε ως χώρος νυχτερινής διασκέδασης

Πάρτι με ναρκωτικά σε βίλα στη Μύκονο που λειτουργούσε ως χώρος νυχτερινής διασκέδασης

Συνελήφθη ο διοργανωτής και τρεις συμμετέχοντες ως πελάτες

Τρεις Έλληνες και έναν αλλοδαπό η οποίοι είχαν μετατρέψει βίλα σε χώρο νυχτερινής διασκέδασης συνέλαβε η αστυνομία στην Μύκονο για ηχορύπανση και κατοχή ναρκωτικών.

Πρόκειται για τον διοργανωτή της διασκέδασης και τρεις συμμετέχοντες πελάτες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. «στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών δράσεων και αξιοποίησης δεδομένων διαπιστώθηκε ότι σε πολυτελή κατοικία διεξαγόταν «πάρτι» στο οποίο συμμετείχαν ενδιαφερόμενοι πελάτες που είχαν καταβάλει το απαιτούμενο αντίτιμο».

Αφού εντοπίστηκε η βίλα, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση και πραγματοποιήθηκε αιφνιδιαστικός έλεγχος, παρουσία δικαστικού λειτουργού, κατά τον οποίο διαπιστώθηκε αφενός μεν η ηχορύπανση και αφετέρου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοκαΐνη βάρους 21,5 γραμμαρίων, τρία τσιγαριλίκια κάνναβης, 12 δισκία EXSTACY, 19 φιξάκια κοκαΐνης βάρους 38,7 γραμμαρίων, shisa βάρους 1,4 γραμμαρίων, έξι μικροσυσκευασίες κάνναβης βάρους 17,1 γραμμαρίων, δισκίο LSD, 9 μικροσυσκευασίες μεθαμφεταμίνης βάρους 13,7 γραμμαρίων, πέντε φιξάκια 2CB βάρους 3,9 γραμμαρίων και φορητό σύστημα ενδοεπικοινωνίας.

Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., το μεγαλύτερο μέρος των ναρκωτικών ουσιών εντοπίστηκαν διάσπαρτες σε διάφορα σημεία του καταλύματος και ορισμένες από αυτές στην κατοχή των τριών συμμετεχόντων. Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.