Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 14χρονης στον Κορυδαλλό

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 14χρονης στον Κορυδαλλό

Η Βενετία Λ. εξαφανίσθηκε χθες 2 Ιουλίου και το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα και εξέδωσε Missing Alert

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση μίας 14χρονης από την περιοχή του Κορυδαλλού, ενώ Missing Alert εξέδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει «στις 02/07/2023, απογευματινές ώρες εξαφανίστηκε από την περιοχή του Κορυδαλλού Αττικής, η Βενετία Λ., 14 ετών. Το "Χαμόγελο του Παιδιού" ενημερώθηκε σήμερα 03/07/2023 για την εξαφάνιση και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Βενετία Λ. έχει καστανά μαλλιά με δύο ξανθές ανταύγειες, πράσινα μάτια, έχει ύψος 1,65 και έχει κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε λευκό μπλουζάκι, μαύρο τζιν και άσπρα-μπλε Nike παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.