Δολοφονία 27χρονης στην Κω: Στις φυλακές Κορυδαλλού ο κατηγορούμενος – Πίστευε ότι έκανε το τέλειο έγκλημα

Δολοφονία 27χρονης στην Κω: Στις φυλακές Κορυδαλλού ο κατηγορούμενος – Πίστευε ότι έκανε το τέλειο έγκλημα

Συνεχίζει να αρνείται τις κατηγορίες ο Μπαγλαντεσιανός για αρπαγή, βιασμό και ανθρωποκτονία της Αναστάζια

«Μουδιασμένη» παραμένει η κοινωνία της Κω για τη δολοφονία της 27χρονης από την Πολωνία, που είχε πάει για να δουλέψει το καλοκαίρι στον τουρισμό. Ο κατηγορούμενος από το Μπαγκλαντές μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού και συνεχίζει να αρνείται τα πάντα και να δηλώνει αθώος, όμως οι αρχές εκτιμούν ότι ο 32χρονος πίστευε ότι διέπραξε το τέλειο έγκλημα.

Τα ίδια είπε και στην ανακρίτρια. Ισχυρίστηκε ότι άφησε την Αναστάζια σε ταβέρνα προκειμένου να την παραλάβει ο σύντροφός της, όπως μετέδωσε το Mega.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν από τα στίγματα των κινητών τηλεφώνων, ότι όχι μόνο δεν είχε αφήσει την κοπέλα στο σημείο όπου υπέδειξε, αλλά ότι την οδήγησε στον υγροβιότοπο στις Αλυκές, τη βίασε και στη συνέχεια την στραγγάλισε.

Σύμφωνα με όσα έχουν καταλήξει οι αρχές, φέρεται να γύρισε στο σπίτι του και να πήρε σακούλες σκουπιδιών και επέστρεψε ξανά στον τόπο του εγκλήματος, τύλιξε το άψυχο κορμί της και την έθαψε δίπλα από έναν θάμνο, εκεί όπου εντοπίστηκε 6 ημέρες μετά από δύο εθελόντριες της Πυροσβεστικής.

Ο δράστης πίστευε ότι είχε διαπράξει το τέλειο έγκλημα. Είχε ψάξει στο διαδίκτυο τρόπους για να διαγράψει από το κινητό του το στίγμα GPS που πρόδιδε τις κινήσεις του αλλά και το πώς θα εξαφανίσει ίχνη πτώματος.

Εκτός αυτού, από την ανάκληση δεδομένων στη συσκευή του, προέκυψε ότι παρακολουθούσε στο σκοτεινό διαδίκτυο και ομαδικούς βιασμούς.