Δολοφονία 27χρονης στην Κω: Οι αναζητήσεις του 32χρονου στο διαδίκτυο – «Πώς εξαφανίζεις ένα πτώμα»

Δολοφονία 27χρονης στην Κω: Οι αναζητήσεις του 32χρονου στο διαδίκτυο – «Πώς εξαφανίζεις ένα πτώμα»

Μετά το έγκλημα ανέφερε σε μήνυμά του στην αδελφή του ότι έχει κάνει «κάτι φριχτό» - Έβλεπε βίντεο με βιασμούς

Ο κατηγορούμενος για αρπαγή, βιασμό και ανθρωποκτονία της 27χρονης Ανασάζια Ρουμπίνκα αστην Κω, μπορεί να ρνήθηκε τις κατηγορίες, τα στοιχεία ωστόσο εις βάρος του φαίνεται να είναι συντριπτικά, καθώς από το κινητό του που κατασχέθηκε από τις Αρχές, φέρεται να έχουν βρεθεί αδιάσειστα ενοχοποιητικά στοιχεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, παρά την προσπάθεια που έκανε ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές να σβήσει τα ψηφιακή του ίχνη, τα εγκληματολογικά εργαστήρια κατάφεραν να ανακτήσουν μέρος αυτών και τα όσα βρήκαν, τρομάζουν. Εύρημα πρώτο ήταν τα μηνύματα προς την αδελφή του στην Ιταλία, στα οποία φαίνεται να της έλεγε, ότι έχει κάνει «κάτι φριχτό», με την ίδια να τον συμβουλεύει να πάει στην Αστυνομία.

Αυτό που σοκάρει όμως, είναι το γεγονός πως ο 32χρονος το βράδυ της δολοφονίας της 27χρονης έψαχνε βίντεο στο YouTube, για το πώς θα μπορούσε να εξαφανίσει ένα πτώμα. Μάλιστα, από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε, ότι το βίντεο που παρακολούθησε, έδειχνε βήμα-βήμα όσα ο ίδιος έκανε μετά τη δολοφονία, στην προσπάθεια του να κρύψει το πτώμα της άτυχης γυναίκας.

Έβλεπε βίντεο με βιασμούς

Επιπλέον στοιχείο που βρήκαν οι αστυνομικοί, είναι ότι ο κρατούμενος πλέον κατηγορούμενος δολοφόνος, τη μέρα πριν το έγκλημα, έβλεπε στο διαδίκτυο βίντεο με βιασμούς γυναικών. Μάλιστα, όπως προκύπτει από τα στοιχεία, φαίνεται ότι αναζητούσε βίντεο με βιασμούς γυναικών στη ζούγκλα.