Βόλος: Μητέρα ξυλοκόπησε την 7χρονη κόρη της στη μέση του δρόμου

Βόλος: Μητέρα ξυλοκόπησε την 7χρονη κόρη της στη μέση του δρόμου

Η 40χρονη θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα

Για τον ξυλοδαρμό της 7χρονης κόρης της οδηγείται ενώπιον του εισαγγελέα μία 40χρονη μητέρα από τον ΒόλοΗ γυναίκα σύμφωνα με μαρτυρίες την χτύπησε στη μέση του δρόμου.

Η 40χρονη γυναίκα, όπως μεταδίδει το gegonota.news επισκέφθηκε κατάστημα της πόλης, μάλωσε και χτύπησε την μικρή μπροστά σε κόσμο και συνελήφθη μετά από σχετική καταγγελία το απόγευμα της Τετάρτης (21/6). Την «κινητοποίηση» για να υπάρξουν καταγγελίες προκάλεσαν οι εκδορές στο σώμα της 7χρονης.

Η μητέρα, υποστηρίζει πως η μικρή είναι υπερκινητική και χτυπάει συνέχεια στο παιχνίδι ενώ παραγγέλθηκε προκαταρκτική εξέταση και η Εισαγγελία ζήτησε και ιατροδικαστική εξέταση της 7χρονης.

Η μητέρα που αφέθηκε ελεύθερη μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία των εξετάσεων αρνήθηκε πως χτυπά το παιδί, αλλά αυτό συμβαίνει αποσπασματικά και σε καμία περίπτωση δεν την χτυπά σε σημείο που να προκαλεί εκδορές στο σώμα της.

Η ιατροδικαστική η οποία κατατέθηκε χθες Πέμπτη (22/6) απέδειξε πως δεν υπήρξε ξυλοδαρμός, αλλά οι εκδορές προέρχονταν όντως από χτυπήματα στο παιχνίδι και θα ακολουθήσει παιδοψυχιατρική εξέταση του παιδιού.