Δολοφονία 27χρονης στην Κω: Ποια στοιχεία «έκαψαν» τον 32χρονο – Στην ανακρίτρια αύριο για ανθρωποκτονία

Δολοφονία 27χρονης στην Κω: Ποια στοιχεία «έκαψαν» τον 32χρονο – Στην ανακρίτρια αύριο για ανθρωποκτονία

Ο Μπαγκλαντεσιανός θα απολογηθεί αυτή τη φορά για δολοφονία - Το στίγμα από το κινητό και οι αντιφάσεις στις καταθέσεις

Την πόρτα της ανακρίτριας Κω θα περάσει ξανά ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, για να απολογηθεί αυτή τη φορά ως ο άνθρωπος που δολοφόνησε την 27χρονη Αναστάζια Ρουμπίνσκα.

Το πρώτο στοιχείο εις βάρος του ήταν ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας, που κατέγραψε τις κινήσεις του το βράδυ της 12ης Ιουνίου, ημερομημία που εξαφανίστηκε η άτυχη κοπέλα. Ο 32χρονος μαζί με την 27χρονη φαίνονται να βγαίνουν από το σπίτι του στις 11:00 το βράδυ, να επιβιβάζονται σε μηχανάκι και στη συνέχεια να απομακρύνονται. Σαράντα λεπτά μετά ο άνδρας επιστρέφει μόνος του και μένει μέσα στο σπίτι μόλις ένα λεπτό. Βγαίνει και επιστρέφει ξανά μετά τις 5:00 τα ξημερώματα.

Ο συγκάτοικός του λέει στις αρχές, ότι τα ρούχα του είναι λερωμένα και έχει πάνω του χώματα και στάχυα. Οι αρχές εικάζουν, ότι επέστρεψε στο σπίτι για να πάρει τις μαύρες σακούλες και να τυλίξει τη σορό της κοπέλας.

Το στίγμα από το κινητό και οι αντιφάσεις στις καταθέσεις

Το δεύτερο στοιχείο που πρόδωσε τις ύποπτες κινήσεις του, ήταν το στίγμα από το κινητό του τηλέφωνο το μοιραίο βράδυ. Σύμφωνα με πληροφορίες, αλλού έλεγε ότι βρισκόταν στις αρχές και αλλού έδειχνε ότι είχε σήμα το κινητό, ενώ στις απανωτές ερωτήσεις των αστυνομικών για το ακριβές σημείο που βρισκόταν, έπεφτε συνεχώς σε αντιφάσεις.

Η σορός της άτυχης κοπέλας όταν εντοπίστηκε από εθελοντές, ήταν στη μέση ενός μικρού αναχώματος, ανάμεσα σε ξερά στάχια και σε ύπτια θέση. Από τα κάτω άκρα μέχρι και τους μηρούς ήταν σε μαύρη σακούλα, όπως και από το κεφάλι μέχρι και την κοιλιά. Ηταν ντυμένη, ενώ στα πόδια είχε τα πέδιλά της. Το αποτέλεσμα του DNA θα δώσει απαντήσεις, όχι μόνο για τον δολοφόνο, αλλά και για τους ενδεχόμενους συνεργούς.

Η δολοφονία της Αναστάζια απασχολεί και τις πολωνικές αρχές. Η έρευνα παραμένει ανοιχτή και σύμφωνα με τον πολωνικό Τύπο, στην Κω βρίσκονται και εκπρόσωποι των πολωνικών αρχών.

Διέγραψε στοιχεία από το κινητό του και από το κινητό της Αναστάζια

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ο Μπαγκλαντεσιανός γνωρίζοντας ότι ένα από τα πρώτα πράγματα που θα ερευνούσαν οι αστυνομικοί, είναι το κινητό τηλέφωνο της άτυχης κοπέλας, φέρεται να διέγραψε φωτογραφίες, κλήσεις και μηνύματα, τόσο από το τηλέφωνο της Αναστάζια, όσο και από το δικό του.

Οι συσκευές έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου οι αστυνομικές αρχές να ανακτήσουν τα δεδομένα αυτά.