Δολοφονία 27χρονης στην Κω: Τα στοιχεία που οδήγησαν τις Αρχές στη δίωξη του 32χρονου για το έγκλημα

Δολοφονία 27χρονης στην Κω: Τα στοιχεία που οδήγησαν τις Αρχές στη δίωξη του 32χρονου για το έγκλημα

Αναμένονται τα στοιχεία και από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να δείξουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, τον δράστη του εγκλήματος

Για ανθρωποκτονία διώκεται πλέον ο 32χρονος από το Μπαγκαλαντές βασικός ύποπτος για την δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα στην Κω, κατηγορία η οποία θα του απαγγελθεί και επίσημα αύριο 23 Ιουνίου από την εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλέστηκε το Mega, οι Αρχές προχώρησαν στην κίνηση αυτή, συλλέγοντας περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση της άτυχης νεαρής και την εμπλοκή του 32χρονου σε αυτήν. Όπως έγινε γνωστό, στη διάθεση των αστυνομικών βρέθηκε ένα νέο βίντεο, που καταγράφει την στιγμή, που ο 32χρονος και η 27χρονη βγαίνουν από το σπίτι του πριν το έγκλημα.

Υπενθυμίζεται, ότι αυτό είχε υποστηρίξει στην κατάθεσή του ο Πακιστανός συγκάτοικος του 32χρονου, ότι δηλαδή έφυγαν από το σπίτι και έρχεται τώρα το νέο βίντεο, που πιστοποιεί ότι ο φερόμενος ως δράστης και η 27χρονη έφυγαν και το έγκλημα έγινε σε εξωτερικό χώρο και πιθανότατα στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός της άτυχης κοπέλας. Στο βίντεο φαίνονται οι δυο τους να επιβιβάζονται στο μηχανάκι του 32χρονου και να κινούνται προς το σημείο που βρέθηκε η σορός της άτυχης γυναίκας.

Παράλληλα, περισσότερες πληροφορίες για τις κινήσεις του 32χρονου έδωσε η ανάλυση του στίγματος του κινητού του τηλεφώνου. Όλα τα στοιχεία που συνελέχθησαν, αναλύθηκαν από τους αστυνομικούς και φαίνεται πως «έδεσαν» την κατηγορία εις βάρος του βασικού υπόπτου. Οι Αρχές πλέον αποκλείουν το ενδεχόμενο συνεργού, υποστηρίζοντας πως το έγκλημα έγινε εκεί που βρέθηκε η σορός ή στην κοντινή γύρω περιοχή.

Πλέον, αναμένονται τα στοιχεία και από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να δείξουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, τον δράστη του εγκλήματος.