Σύλληψη 63χρονου παιδόφιλου στην Ομόνοια: Πώς έπαιρνε τα τηλέφωνα ανήλικων κοριτσιών

Σύλληψη 63χρονου παιδόφιλου στην Ομόνοια: Πώς έπαιρνε τα τηλέφωνα ανήλικων κοριτσιών

Το κόλπο που χρησιμοποιούσε για να παραπλανά τα υποψήφια θύματά του και να τους αποσπά τον αριθμό του κινητού τους

Με ένα κόλπο κατάφερνε και έπαιρνε τα τηλέφωνα από τα ανήλικα κορίτσια ο 63χρονος παιδόφιλος, ο οποίος συνελήφθη στην Ομόνοια από τον πατέρα 14χρονης, με την οποία είχε κλείσει ραντεβού ζητώντας της ερωτική συνεύρεση.

Όπως φαίνεται μάλιστα, ο 63χρονος εμπλέκεται και στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία είδε τη φωτογραφία του και τον αναγνώρισε. Ο 63χρονος πλησίαζε χώρους, που βρίσκονταν παιδιά, όπως σχολεία και εν συνεχεία επέλεγε να απευθυνθεί σε ένα ανήλικο κορίτσι. Μιλώντας του ευγενικά υποστήριζε ότι του τελείωσαν οι μονάδες στο κινητό του και ζητούσε να καλέσουν οι ίδιες από το κινητό τους έναν συγγενή του, ο οποίος δήθεν βρισκόταν σε νοσοκομείο.

Στη συνέχεια εκμεταλλευόμενος την καλή διάθεση των κοριτσιών, έδινε έναν αριθμό, ο οποίος όμως ανήκε στον ίδιο. Αφού καλούσαν τον αριθμό που τους έδινε, ο ίδιος αποθήκευε το τηλέφωνό τους και έτσι είχε το όνομά του υποψήφιου θύματος και τον αριθμό της. Πολλές φορές δε, μέσω των τηλεφωνικών πληροφοριών μάθαινε και την διεύθυνση όπου έμεναν οι ανήλικες. Αυτή μάλιστα είναι μια τακτική, που φέρεται να χρησιμοποιούν πολλοί παιδεραστές.