Θρίλερ με το όχημα με βαρύ οπλισμό στο Νέο Κόσμο: Βρέθηκε DNA των δολοφονημένων στον Κορυδαλλό

Θρίλερ με το όχημα με βαρύ οπλισμό στο Νέο Κόσμο: Βρέθηκε DNA των δολοφονημένων στον Κορυδαλλό

Πλέον οι δύο υποθέσεις φαίνεται να συνδέονται

Δείγμα DNA των δύο δολοφονημένων στον Κορυδαλλό βρέθηκε στο όχημα που είχε εντοπιστεί στο Νέο Κόσμο με βαρύ οπλισμό.

Το όχημα εξεταζόταν, για το αν συνδέεται με εγκληματικές ενέργειες, μεταξύ των οποίων και η πρόσφατη διπλή εγκληματική ενέργεια στον Κορυδαλλό. Όλα ξεκίνησαν στις 9 Ιουνίου, όταν σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία, ύστερα από τον εντοπισμό οχήματος με βαρύ οπλισμό στο Νέο Κόσμο. Το αυτοκίνηταο είχαν βρει μια ημέρα νωρίτερα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ σταθμευμένο στην οδό Φανοσθένους. Γρήγορα κατάλαβαν, ότι το Ι.Χ. είναι κλεμμένο και επιχείρησαν να το ελέγξουν.

Αμέσως εξακρίβωσαν ότι έχει κλαπεί από την περιοχή της Νίκαιας πριν από καιρό και έτσι αμέσως κίνησαν τις διαδικασίες για να ξεκινήσει η έρευνα. Οι αστυνομικοί εντόπισαν την ιδιοκτήτρια η οποία είχε δηλώσει την κλοπή του και η οποία δεν ήξερε που βρίσκεται έκτοτε το όχημα. Μάλιστα, είχε αποζημιωθεί από την ασφαλιστική εταιρία για κλοπή.

Οι υπάλληλοι της ασφαλιστικής εταιρίας άνοιξαν το όχημα και εντόπισαν στο εσωτερικό του δυο Καλάσνικοφ, δύο αλεξίσφαιρα, δύο πιστόλια εννιάρια , φυσίγγια, δυο μπετόνια με εύφλεκτο υλικό καθώς και δυο χειροβομβίδες. Αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία και σήμανε συναγερμός. Το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως και οι αστυνομικοί παρέλαβαν τον οπλισμό.