Ξεσπά ο πατέρας της 14χρονης για τον 63χρονο παιδόφιλο – «Λέει ότι το έχει κάνει 1.000 φορές»

Ξεσπά ο πατέρας της 14χρονης για τον 63χρονο παιδόφιλο – «Λέει ότι το έχει κάνει 1.000 φορές»

Αναγνωρίστηκε από την 12χρονη από τον Κολωνό ως ένας από τους βιαστές της - Παλαιότερα στην Καλλιθέα πετούσε χαρτάκια με το τηλέφωνό τουκοντά σε δημοτικό σχολείο

«Ξεσπά» ο πατέρας της 14χρονης με την οποία είχε κλείσει ερωτικό ραντεβού ο 63χρονος παιδόφιλος στην Ομόνοια, λέγοντας ότι «ο Θεός τον έστειλε μπροστά μου, για να πάρει αυτό που του αξίζει».

Ο 63χρονος συνελήφθη στην περιοχή της Ομόνοιας, καθώς είχε κλείσει ραντεβού με μια 14χρονη, στην οποία έστελνε άσεμνες φωτογραφίες. Η μικρή ενημέρωσε τον πατέρα της, ο οποίος ανήρτησε βίντεο στο διαδίκτυο με τη σύλληψη του δράστη. Σε βίντεο ντοκουμέντο που ήρθε στο «φως» της δημοσιότητας, φαίνεται ο 63χρονος να κάθεται αιμόφυρτος στο πεζοδρόμιο στην Ομόνοια. Λίγη ώρα νωρίτερα, είχε πάει στο σημείο μετά από ραντεβού που είχε κλείσει με την 14χρονη, αλλά αντ' αυτής εμφανίσθηκε ο πατέρας του κοριτσιού.

Το παιδί είχε λάβει μηνύματα και πορνογραφικό υλικό στο κινητό του τηλέφωνο, αλλά είχε την πρόνοια να ενημερώσει αμέσως τους γονείς της. «Άκουει έναν άνθρωπο στην άλλη γραμμή και να ρωτάει το παιδί: "Γιατί κύριε μου τα στέλνετε αυτά;" και να απαντάει το σκουπίδι: "Γιατί θέλω να σε γ...."», περιέγραψε μιλώντας στο Star ο πατέρας της 14χρονης. Με προτροπή των γονέων της, η 14χρονη δέχθηκε να πάει σε ραντεβού μαζί του σε περιοχή κοντά στην Ομόνοια. Εκεί όμως πήγε ο πατέρας της, ο οποίος κάλεσε την Αστυνομία. Ο 63χρονος τρομοκρατημένος προσπαθούσε να δικαιολογήσει τις αποτρόπαιες πράξεις του.

«Εκεί δεν έχει νόμους, δεν εχει τίποτα. Εκεί είναι η οικογένεια σου. Είναι το παιδι μου, είναι τα πάντα όλα. Είναι η ζωή μου. Δεν βλέπω τίποτα και κανέναν», πρόσθεσε ο πατέρας. Σε ανάρτησή του, ο πατέρας της 14χρονης ανέφερε: «Ήξερες σκουπίδι ότι ήταν ανήλικα τα παιδιά, έπεσες όμως σε λάθος παιδί που μίλησε. Σε ένα άλλο κοριτσάκι έλεγε ότι θα το πάει στο ξενοδοχείο του και ότι το έχει κάνει 1.000 φορές και θα του δώσει ό,τι θέλει. Ο Θεός τον έστειλε μπροστά μου για να παρει αυτό που του αξίζει».

Με ποινικό μητρώο ο 63χρονος

Ο 63χρονος είχε συλληφθεί σύμφωνα με την Αστυνομία το 1998, με την κατηγορία του βιασμού, ενώ στην Καλλιθέα όπου έμενε παλαιότερα, έγραφε χαρτάκια με το τηλέφωνό του και τα πετούσε κοντά σε δημοτικό σχολείο. Εν τω μεταξύ, τον ο συγκεκριμένος παιδόφιλος αναγνωρίστηκε και από τη 12χρονη από τον Κολωνό ως ένας εκ των βιαστών της.

Η 12χρονη ζήτησε να δει φωτογραφία του κατηγορούμενου χωρίς να υπάρχει κάλυψη των χαρακτηριστικών του. Μόλις τον είδε, κοίταξε τη θεία της και της είπε «τον ξέρω» και της περιέγραψε τη φρίκη που έζησε απο τον άνδρα. Η θεία της ενημέρωσε τους δικηγόρους κι εκείνοι με τη σειρά τους τις διωκτικές αρχες.

Ο παιδοφιλος είναι κάτοικος Κολωνού και η ανήλικη, σύμφωνα με την Αστυνομία, σε μια απο τις καταθέσεις της είχε πει το όνομά του, όμως δε θυμόταν περισσότερα στοιχεία. Ο άνδρας αυτός φαίνεται να είναι συνδετιός κρίκος με έναν άκομη βιαστή του παιδιού. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να βγεί ένταλμα σε βάρος τους για την ασέλγεια σε βάρος της μικρής.

Σημειώνεται ότι ο 63χρονος μετά τις πρώτες βοήθειες που του παρασχέθηκαν για το ξύλο που έφαγε από τον πατέρα της 14χρονης και περαστικούς στην Ομόνοια, αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα.