Μαφιόζικη εκτέλεση στον Κορυδαλλό: «Δεν χάρηκα που πέθανε ο δολοφόνος του γιου μου»

Μαφιόζικη εκτέλεση στον Κορυδαλλό: «Δεν χάρηκα που πέθανε ο δολοφόνος του γιου μου»

Ο πατέρας του Μιχάλη Φιλόπουλου που έχασε τη ζωή του το 2007 σε οπαδική συμπλοκή στην Παιανία για την εκτέλεση του «Ράμπο»

Η δολοφονία του 37χρονου «Ράμπο» ή «Ταξιτζή» έξω από το σπίτι του στον Κορυδαλλό το βράδυ της Τετάρτης σόκαρε με την σκληρότητά της.

Όπως έγινε γνωστό, το θύμα ήταν γνωστός στις αρχές και είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου το 2007 στη λεωφόρο Λαυρίου στην Παιανία. Ο πατέρας του Μιχάλη έμαθε για τον βίαιο θάνατο του δολοφόνου του γιου του και μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τα συναισθήματα που του προξένησε η είδηση. «Δεν αισθάνομαι δικαιωμένος που χάθηκε ένας άνθρωπος. Δεν χάρηκα με τον θάνατό του δολοφόνου του γιου μου. Γιατί να χαρώ; Με την καταστροφή; Δεν μπορώ να χαρώ με τον θάνατο κανενός νέου ανθρώπου», είπε.

Παραδέχθηκε ωστόσο, ότι όταν έμαθε για τη δολοφονία του 37χρονου, σκέφτηκε ότι «υπάρχει Θεός», εξηγώντας ότι υπάρχει η Θεία Δίκη, που έβαλε ένα τέλος στην άγρια δολοφονία του δικού του παιδιού. «Εμείς μετά τον θάνατο του Μιχάλη καταστραφήκαμε οικογενειακώς. Έχασα την κόρη μου δύο χρόνια μετά και στην τελευταία δίκη έχασα τη σύζυγό μου. Δεν μπορώ να αισθανθώ δικαιωμένος, γιατί οι ηθικοί αυτουργοί δεν πιάστηκαν ποτέ», συνέχισε.

Έστειλε μάλιστα το δικό του μήνυμα προς όλα τα νέα παιδιά, να σταματήσει η οπαδική βία. «Είναι ένα παιχνίδι, δεν μπορούμε να θρηνούμε συνέχεια ζωές για ένα παιχνίδι», είπε.