Άγριο έγκλημα στην πλατεία Βάθης: Βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία του επιχειρηματία

Άγριο έγκλημα στην πλατεία Βάθης: Βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία του επιχειρηματία

Αναζητείται από την Αστυνομία ο δράστης

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη μετά τη εν ψυχρώ δολοφονία ενός επιχειρηματία στην πλατεία Βάθης. Μάλιστα, στο φως ήρθε ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή του φονικού του 61χρονου που έπεσε νεκρός και εντοπίστηκε μέσα σε μία λίμνη αίματος μετά από συμπλοκή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της ΕΛΑΣ., ο αλλοδαπός βρισκόταν έξω από κατάστημα στην οδό Καματερού, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά του ο δράστης κρατώντας ένα μαχαίρι. Ακολούθησε συμπλοκή, κατά τη διάρκεια της οποίας ο άγνωστος μαχαίρωσε στο στήθος τον 61χρονο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Στο βίντεο ντοκουμέντο, φαίνεται ο δράστης να πλησιάζει το θύμα, να το χτυπάει στο κεφάλι και στη συνέχεια τον μαχαιρώνει. Οι εικόνες να είναι ιδιαίτερα σκληρές από το βίντεο της ΕΡΤ που αναμεταδόθηκε η εκπομπή «Live News» του Mega.

Αμέσως μετά, ο δράστης τράπηκε σε φυγή προς την οδό Καποδιστρίου, ενώ όπως μετέδωσε η ΕΡΤ οι αρχές είναι κοντά στον εντοπισμό και τη σύλληψή του. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός λίγο μετά τις 05:00 τα ξημερώματα.