Αιματηρή επίθεση στον Κορυδαλλό: Μαφιόζικη εκτέλεση δύο ανδρών με καλάσνικοφ – Φαίνεται πως είναι συμβόλαιο θανάτου

Αιματηρή επίθεση στον Κορυδαλλό: Μαφιόζικη εκτέλεση δύο ανδρών με καλάσνικοφ – Φαίνεται πως είναι συμβόλαιο θανάτου

Τα δύο θύματα έχουν βαρύ ποινικό μητρώο

Συγκλονίζει η διπλή μαφιόζικη εκτέλεση που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή του Κορυδαλλού. Ήταν λίγο μετά τις 23:30 όταν δύο δράστες που επέβαιναν σε όχημα τύπου τζιπ άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ πυροβολώντας κατά δύο ατόμων επί της οδού Σοφίας Βέμπο.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου έπεσε νεκρός ακαριαία ενώ ο συνοδηγός που φέρεται ότι είναι συγγενής του οδηγού – ο οδηγός είχε παντρευτεί την αδερφή του συνοδηγού – προσπάθησε να βγει από το αυτοκίνητο, να περπατήσει κάποια μέτρα και να μπει σε ένα υπόγειο γκαράζ παρακείμενης πολυκατοικίας.

Οι δράστες είδαν τις κηλίδες αίματος, τις ακολούθησαν και σκότωσαν μέσα στο γκαράζ και τον δεύτερο επιβάτη του τζιπ.

Όπως όλα δείχνουν φαίνεται πως είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ανθρώπων της νύχτας, με τις πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» να κάνουν λόγο για συμβόλαιο θανάτου. Τα δύο θύματα έχουν βαρύ ποινικό μητρώο. Κατά το παρελθόν έχουν εμπλακεί σε υποθέσεις εκβιασμών, προστασίας μαγαζιών αλλά και σε εκτελέσεις που έγιναν πριν από έναν χρόνο σε ιδιοκτήτες πρατηρίων υγρών καυσίμων.

Οι ίδιες πληροφορίες σημειώνουν πως είναι το κύκλωμα που εμπλέκεται με την Greek Mafia. Ο ένας εκ των δύο φέρεται να ήταν το δεξί χέρι του αρχηγού της Greek Mafia που είχε εκτελεστεί πριν από κάποια χρόνια όπως επίσης φέρεται να ήταν σωματοφύλακας ενός που είχε εκτελεστεί πριν από 1-1,5 χρόνο στα Δερβενοχώρια.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες κατά τη διαφυγή τους πυρπόλησαν το όχημα με το οποίο πραγματοποίησαν τη δολοφονική επίθεση.

Το όχημα εντοπίστηκε κοντά στην εθνική οδό στο ύψος του Σκαραμαγκά να φλέγεται.