Ναύπλιο: Αποκαλύφθηκε το μήνυμα που έγραφε ο αρχιμανδρίτης με το άσεμνο βίντεο προς 12χρονο – «Μου αρέσουν τα αντρικά πόδια»

Ναύπλιο: Αποκαλύφθηκε το μήνυμα που έγραφε ο αρχιμανδρίτης με το άσεμνο βίντεο προς 12χρονο – «Μου αρέσουν τα αντρικά πόδια»

Όλα άρχισαν από μια φωτογραφία του αγοριού με καινούργια παπούτσια

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για την δράση του ιερέα από τo Ναύπλιο, ο οποίος έστελνε άσεμνα βίντεο σε 12χρονο παιδί.

Εξηγώντας πώς ξεκίνησε η περιπέτεια του παιδιού του, ο πατέρας του 12χρονου είπε στον ΑΝΤ1 ότι όλα άρχισαν από μια φωτογραφία που ανέβασε ο ανήλικος με τα καινούργια παπούτσια που του είχε φέρει ο ίδιος από το εξωτερικό

Τότε ο 40χρονος ιερέας έστειλε μήνυμα , σύμφωνα με τον πατέρα του 12χρονου, έγραφε «δεν πίστευα ότι θα μου αρέσουν τα ανδρικά πόδια». Μετά από αυτό, όπως είπε ο πατέρας του παιδιού, ξεκίνησε μια στιχομυθία που κατέληξε στην αποστολή των χυδαίων βίντεο από τον ιερέα.

Το παιδί, μάλιστα, όταν είδε το πρώτο μήνυμα έστειλε μήνυμα στον 40χρονο «ρωτώντας τον μην κάνει λάθος με το ποιον συνομιλεί» με τον ιερέα να συνεχίζει απτόητος τον διάλογο.

Όταν, όμως, υποβλήθηκε η καταγγελία σε βάρος του, ο ιερέας έκανε λόγο για «χακάρισμα» από κάποιον σε μια προσπάθεια να κρύψει τα ίχνη του, σύμφωνα με τον πατέρα του 12χρονου.