Θεσσαλονίκη: Τραυματίστηκε σοβαρά αστυνομικός μετά καταδίωξη αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα

Θεσσαλονίκη: Τραυματίστηκε σοβαρά αστυνομικός μετά καταδίωξη αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα

Άνδρες της ομάδας «Ζ» επιχείρησαν να κάνουν έλεγχο στο όχημα

Μία κινηματογραφική καταδίωξη αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Τρίτης (6/6) στον Δενδροπόταμο, στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ένας αστυνομικός.

Όπως μεταδίδει σε σχετικό της ρεπορτάζ η ΕΡΤ όλα ξεκίνησαν περίπου στις 12 το βράδυ, όταν δικυκλιστές αστυνομικοί της ομάδας «Ζ» επιχείρησαν να κάνουν έλεγχο σε αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τρεις άνδρες. Ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα, για να αποφύγει τον έλεγχο.

Προσέκρουσε σε διερχόμενο αυτοκίνητο ο ένας εκ των αστυνομικών

Στην καταδίωξη που ακολούθησε, ένας εκ των αστυνομικών, προσέκρουσε σε διερχόμενο αυτοκίνητο, και τραυματίστηκε σοβαρά στα πλευρά και στα πνευμόνια. Ο άνδρας μεταφέρθηκε αρχικά στο «424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης» και έπειτα στο νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ» ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Η καταδίωξη συνεχίστηκε και το αυτοκίνητο τελικά ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της ομάδας «Ζ», οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες στους τρεις άντρες.

Κατά τη διάρκεια των συλλήψεων, τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι ένας ακόμα αστυνομικός, ο οποίος μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Αμπελοκήπων-Μενεμένης.