Στα δικαστήρια Ναυπλίου ο Αρχιμανδρίτης που έστειλε πορνογραφικό υλικό σε 12χρονο

Στα δικαστήρια Ναυπλίου ο Αρχιμανδρίτης που έστειλε πορνογραφικό υλικό σε 12χρονο

Τι φέρεται να ρώτησε το παιδί

Στα δικαστήρια Ναυπλίου βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι της Τρίτης 6 Ιουνίου ο 40χρονος Αρχιμανδρίτης από την Ερμιονίδα στην Αργολίδα για να δικαστεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου, μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε το περασμένο Σάββατο.

Ο Αρχιμανδρίτης κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας πράξης και κατηγορείται πως έστειλε άσεμνο και χυδαίο βίντεο, με πρωταγωνιστή τον ίδιο, σε ένα 12χρονο αγόρι.

Ο ιερέας, ο οποίος ήταν και δάσκαλος κατηχητικού, είχε συχνή επαφή με τα παιδιά της περιοχής, κάτι που προκαλεί ανησυχία στις Αρχές καθώς μπορεί να έχει μεγαλύτερη δράση από αυτή που αποκαλύφθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το argolikeseidhseis.gr και το νομικό περιβάλλον του, ο ιερέας θα ισχυριστεί πως το βίντεο είχε άλλον παραλήπτη, αλλά κατά λάθος το έστειλε στον 12χρονο. Μάλιστα, θα υποστηρίξει ότι νόμιζε πως έστειλε το βίντεο σε ενήλικα που έχει το ίδιο όνομα με το παιδί και παραδέχεται ότι το τελευταίο διάστημα έχει κάνει διαδικτυακό σεξ.

Από την πλευρά του, ο 12χρονος όταν έλαβε το βίντεο, φέρεται να ρώτησε τον ιερέα εάν του έχουν «χακάρει» το κινητό τηλέφωνο. Τότε εκείνος κατηγορείται ότι έστειλε φωνητικό μήνυμα στο παιδί και το ρωτούσε εάν του άρεσαν όσα είδε στο βίντεο.

Οι Αρχές έχουν ερευνούν εξονυχιστικά το κινητό και τους υπολογιστές του ιερέα, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν έχει στην κατοχή του και άλλο άσεμνο περιεχόμενο και εάν είχε επικοινωνήσει με άλλους ανήλικους. Το υλικό από την έρευνα της αστυνομίας θα προστεθεί στη δικογραφία, ενώ η ετυμηγορία του δικαστηρίου αναμένεται αργά το μεσημέρι.