Καβάλα – Ξέσπασε ο αδερφός της 68χρονης νεκρής κτηνοτρόφου: «Γνώριζε να προφυλαχθεί αν δεχόταν επίθεση από κριάρι»

Καβάλα – Ξέσπασε ο αδερφός της 68χρονης νεκρής κτηνοτρόφου: «Γνώριζε να προφυλαχθεί αν δεχόταν επίθεση από κριάρι»

«Είχε μεγάλη εμπειρία με τα ζώα»

Για την 68χρονη κτηνοτρόφο από την Καβάλα που βρέθηκε νεκρή κοντά στο μαντρί της από τον ανιψιό της μίλησε το πρωί της Τρίτης (6/6) ο αδερφός της τονίζοντας πως «είχε μεγάλη εμπειρία με τα ζώα». «Γνώριζε να προφυλαχθεί αν δεχόταν επίθεση από κριάρι» επεσήμανε.

Την ώρα που για την υπόθεση προκύπτουν νέα στοιχεία από τη συμπληρωματική αυτοψία του ιατροδικαστή στον τόπο, όπου βρέθηκε νεκρή η 68χρονη κτηνοτρόφος στο Ποδοχώρι Καβάλας ο αδερφός της γυναίκας τόνισε πως δεν μπορεί να προδικάσει μία κατάσταση.

«Δεν μπορούμε να προδικάσουμε μία κατάσταση, θα περιμένουμε να αποφανθούν οι Αρχές»

Ο αδερφός της 68χρονης μίλησε στον ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου και σε ερώτηση αν πάει κάπου το μυαλό του απάντησε: «Στην αρχή πήγαινε, τώρα και τώρα που οι Αρχές ερευνούν αν ήταν ατύχημα, δεν μπορώ να πω με ποιον τρόπο συνέβη το τραγικό περιστατικό. Δεν μπορούμε να προδικάσουμε μία κατάσταση, θα περιμένουμε να αποφανθούν οι Αρχές».

«Η αδελφή μου είχε μεγάλη εμπειρία με τα ζώα και γνώριζε να προφυλαχθεί αν δεχόταν επίθεση από κριάρι» υπογράμμισε.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, δεν αποκλείεται η γυναίκα να έχασε τελικά τη ζωή της από χτύπημα επιθετικού κριαριού της μονάδας που διατηρούσε με τον σύζυγό της. Το συγκεκριμένο ζώο ζυγίζει πάνω από 70 κιλά και χρειάστηκε να το κρατούν πέντε άτομα προκειμένου να εξεταστεί.

Η γυναίκα έφερε κατάγματα στα πλευρά και ρήξη πνεύμονα και σπλήνας ενώ ο θάνατός της επήλθε από εσωτερική αιμορραγία.