Θρίλερ με τον άγριο ξυλοδαρμό 36χρονου στην Ελευσίνα – Προσήλθε αυτοβούλως στην Αστυνομία ο φερόμενος ως δράστης

Θρίλερ με τον άγριο ξυλοδαρμό 36χρονου στην Ελευσίνα – Προσήλθε αυτοβούλως στην Αστυνομία ο φερόμενος ως δράστης

Τι υποστηρίζει δια της συνηγόρου υπεράσπισής του - Σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ εξακολουθεί να νοσηλεύεται το θύμα

Προσήλθε αυτοβούλως σήμερα το πρωί 1η Ιουνίου στο Αστυνομικό Τμήμα Ελευσίνας ο φερόμενος ως δράστης του άγριου ξυλοδαρμού 36ρονου την περασμένη Παρασκευή 26 Μαΐου στην Ελευσίνα, ο οποίος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Σύμφωνα με την δικηγόρο του φερόμενου ως δράστη, Βάσω Πανταζή, ο εντολέας της Μ.Ρ. προσήλθε αυτοβούλως στα πλαίσια της προανάκρισης που διενεργεί το Α.Τ. Ελευσίνας για το περιστατικό που έλαβε χώρα την Παρασκευή που μας πέρασε και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό νεαρού άνδρα ηλικίας 36 ετών, θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση της δικαιοσύνης.

Η δικηγόρος προσθέτει στη δήλωσή της προς διευκρίνιση των πραγματικών περιστατικών, που έλαβαν χώρα εκείνο το βράδυ, όπως αναφέρει, ότι: «Ουδείς, όλες αυτές τις μέρες, αναζήτησε τον εντολέα μας, καθότι στο παρόν στάδιο δεν του έχει αποδοθεί επίσημα καμία ιδιότητα υπόπτου ή κατηγορουμένου. Η σημερινή πρωτοβουλία μας να εμφανιστούμε ενώπιον των αστυνομικών αρχών, έλαβε χώρα για να σταματήσει η παραφιλολογία περί δήθεν εγκατάλειψης του θύματος από τον εντολέα μας μετά το περιστατικό και της δήθεν διάθεσης του τελευταίου να διαφύγει για να αποφύγει τις συνέπειες της πράξης του, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο το έργο των διωκτικών αρχών.

Ουδένα περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού έλαβε χώρα, ως παρουσιάζεται μέχρι σήμερα και ευτυχώς για την ουσιαστική διερεύνηση της αλήθειας, υπάρχουν αντικειμενικά ευρήματα που αποκαλύπτουν τις πραγματικές συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το συμβάν. Σε κάθε περίπτωση ο εντολέας μας εκφράζει με απόλυτο τρόπο την λύπη του για την τροπή που πήρε η λεκτική αντιπαράθεση που είχε με τον παθόντα και ζητάει συγνώμη από εκείνον και την οικογένεια του για το ένα και μοναδικό χτύπημα που του κατάφερε, χωρίς φυσικά να έχει την πρόθεση να τον βλάψει με τρόπο επικίνδυνο για την ζωή του και την σωματική του ακεραιότητα.

Ο εντολέας μας, μας ζήτησε να τον ενημερώνουμε για την πορεία της υγείας του παθόντος, μέσω του αξιόλογου συναδέλφου που εκπροσωπεί το βήμα της υποστήριξης της κατηγορίας και να δηλώσουμε την προθυμία του να βοηθήσει σε ό,τι χρειαστεί».