Άνδρας εδειρε τη σύζυγό του στην αίθουσα αναμονής στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου

Άνδρας εδειρε τη σύζυγό του στην αίθουσα αναμονής στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου

Η γυναίκα έκλαιγε και δήλωσε ότι δεν επιθυμούσε την τιμωρία του

Μάρτυρες ενός άγριου ξυλοδαρμού έγιναν επιβάτες και υπάλληλοι που βρίσκονταν στην αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου Ηρακλείουτο βράδυ της Τρίτης, όταν ένας άνδρας άρχισε να χαστουκίζει την γυναίκα του μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παρευρισκόμενων, που ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της περασμένης Τρίτης 30 Μαΐου. Το ζευγάρι των Παλαιστινίων, που επρόκειτο να ταξιδέψει στο εξωτερικό περίμενε μαζί με άλλους επιβάτες στην αίθουσα αναμονής για την επιβίβαση στο αεροσκάφος.

Ένας διαπληκτισμός που ξέσπασε ανάμεσά τους πυροδότησε την βίαιη αντίδραση του άνδρα προς την νεότερη σύζυγό του.

Ο άνδρας άρχισε να τη χτυπά βίαια με τα χέρια του στο κεφάλι, προκαλώντας την αντίδραση επιβατών και υπαλλήλων. Αμέσως ειδοποιήθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Αερολιμένα και ο άνδρας συνελήφθη, λόγω αυτεπάγγελτης δίωξης της πράξης, παρόλο που η σύζυγός του από την πρώτη στιγμή δήλωσε ότι δεν επιθυμούσε την τιμωρία του.

Χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ηρακλείου ο οποίος του άσκησε δίωξη για ενδοοικογενειακή βία. Ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος και σήμερα θα οδηγηθεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο για να δικαστεί.

Στο πλευρό του είναι το θύμα το οποίο, σύμφωνα με την ΕΡΤ, έκλαιγε και ζητούσε να μην «πάθει τίποτα» ο σύζυγός της.