Διαμαρτυρία στο υπουργείο Ναυτιλίας για τον θάνατο του 47χρονου από τη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος – Δείτε εικόνες του news

Διαμαρτυρία στο υπουργείο Ναυτιλίας για τον θάνατο του 47χρονου από τη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος – Δείτε εικόνες του news

Κρέμασαν μαύρα πανό

Συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Ναυτιλίας πραγματοποιούν από τις 10:30 εργαζόμενοι της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης Περάματος οι οποίοι διαμαρτύρονται για τον θάνατο του 47χρονου συναδέλφου τους και τον τραυματισμό ακόμη δύο.

Οι εργαζόμενοι οι οποίοι νωρίτερα είχαν συγκεντρωθεί στην κεντρική πύλης της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνη Περάματος όταν έφτασαν στο υπουργείο Ναυτιλίας πίεσαν τους λιμενικούς και με φωνές κατάφεραν να ανοίξουν την πύλη και να περάσουν στον προαύλιο χώρο.

Επιτροπή των εργαζομένων ανέβηκε στο υπουργείο Ναυτιλίας ώστε να μιλήσει με στελέχη για το δυστύχημα που σημειώθηκε τη Δευτέρα (29/5).

Το συνδικάτο Εργατουπαλλήλων Μετάλλου Αττικής και εργαζομένων ναυπηγοεπισκευαστικής βιομηχανίας Ελλάδος πραγματοποιεί σήμερα 24ωρη απεργία και σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για ελλιπή μέτρα προστασίας και απαράδεκτες συνθήκες εργασίας. Ζητά δε την εντατικοποίηση των ελέγχων για την τήρηση των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας.

Κρέμασαν μαύρα πανό στο υπουργείο Ναυτιλίας

Μερικοί από τους συμμετέχοντες στην κινητοποίηση ανέβηκαν στον τέταρτο όροφο του υπουργείου και κρέμασαν δύο μαύρα πανό εις ένδειξιν πένθους για τον συνάδελφό τους που έφυγε από τη ζωή.

Φωτογραφίες: Γιάννης Κέμμος