Θρίλερ στον Πύργο με κοριτσάκι 2 ετών που εξαφανίστηκε – Φόβοι ότι μπορεί να έπεσε σε αυλάκι

Θρίλερ στον Πύργο με κοριτσάκι 2 ετών που εξαφανίστηκε – Φόβοι ότι μπορεί να έπεσε σε αυλάκι

Οι Αρχές κάνουν φύλλο και φτερό την περιοχή

Συναγερμός έχει σημάνει στον Πύργο για την εξαφάνιση ενός 2χρονου κοριτσιού. Τα ίχνη του χάθηκαν το πρωί της Δευτέρας (29/5) από καταυλισμό Ρομά και από τότε οι Αρχές κάνουν φύλλο και φτερό την περιοχή.

Οι έρευνες χθες απέβησαν άκαρπες και έτσι με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν εκ νέου.

Όπως μεταδίδει το patrisnews.com οι αστυνομικοί αλλά και οι πυροσβέστες έψαξαν για τα ίχνη του παιδιού σε μια μεγάλη ακτίνα στην δυτική πλευρά του Πύργου, από την περιοχή του στρατοπέδου της ΣΕΤΤΗΛ μέχρι και την «Φιλοθέη» στην είσοδο της πόλης.

Στις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα (29/5) εκτός από τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και τους πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου, συμμετείχε και μία ειδική ομάδα έρευνας και διάσωσης από την 6η Ε.Μ.Α.Κ. της Πάτρας ενώ χρησιμοποιήθηκε και ειδικά την εκπαιδευμένος σκύλος.

«Ανοιχτό» το ενδεχόμενο να έπεσε σε αυλάκι

Σύμφωνα με πληροφορίες του Patris News οι συγγενείς του δίχρονου κοριτσιού αλλά και οι Αρχές θεωρούν πιθανό το ενδεχόμενο το παιδί να έχει πέσει σε κεντρικό αυλάκι του ΓΟΕΒ. Για τον λόγο αυτό μάλιστα, από την στιγμή που ξεκίνησαν οι έρευνες το μεσημέρι της Δευτέρας διακόπηκε η ροή νερού.

Στο σημείο και δύτες

Παράλληλα στο σημείο των ερευνών τη Δευτέρα (29/5) βρέθηκε και ομάδα δυτών της ίδιας υπηρεσίας, χωρίς τελικά να κάνει κατάδυση στο νερό, αλλά και βάρκα η οποία δεν χρησιμοποιήθηκε. Σήμερα το πρωί όμως αναμένεται να πραγματοποιηθεί επιχείρηση στο νερό.