Η Ιωάννα Τούνη εξομολογείται γιατί γέννησε με καισαρική: «Αυτό που έζησα νιώθω ότι δεν ήταν φυσιολογικό»

Η Ιωάννα Τούνη εξομολογείται γιατί γέννησε με καισαρική: «Αυτό που έζησα νιώθω ότι δεν ήταν φυσιολογικό»

«Μετά από 23 ώρες που προσπάθησα πάρα πολύ γιατί ήθελα να γεννηθεί φυσιολογικά το μωράκι, ανέβασα πολύ πυρετό»

Την δύσκολη περίοδο εγκυμοσύνης, αλλά και γέννας εξομολογήθηκε η Ιωάννα Τούνη με ένα βίντεο 27 λεπτών που δημοσίευσε στο YouTube. Η γνωστή influncer δέχθηκε ερωτήσεις από τους ακολούθους της στο Instagram κι απάντησε σε όσο περισσότερα μπορούσε. Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε για ποιον λόγο τελικά γέννησε με καισαρική.

«Αυτό που έζησα νιώθω ότι δεν ήταν φυσιολογικό. Δε ξέρω τι κάνετε οι υπόλοιπες γυναίκες εκεί μέσα, εγώ σίγουρα δεν πέρασα καλά. Είχα και δύσκολη εγκυμοσύνη. Μπήκα να γεννήσω με πρόκληση… Μπήκα να γεννήσω με πρόκληση βράδυ, το μωράκι είχε πάρει κανονικά θέση… οπότε όλα ήταν φυσιολογικά και σχεδόν έτοιμα. Μετά από 23 ώρες προσπάθειας που γεννούσα, αλλά δε γεννούσα, προσπαθούσα, δε πήγαινε καθόλου καλά όλο αυτό. Μου κάνανε πολλές επισκληρίδιους, γιατί υπήρχαν πάρα πολλοί πόνοι… Μετά από 23 ώρες που προσπάθησα πάρα πολύ γιατί ήθελα να γεννηθεί φυσιολογικά το μωράκι, ανέβασα πολύ πυρετό ο οποίος δεν έπεφτε με αντιπυρετικά κτλ. Σε κάποια φάση, μου λέει ο γιατρός ότι άρχισαν οι παλμοί του μωρού να είναι λίγο περίεργοι και πρέπει να μπούμε για καισαρική γιατί το μωρό δεν κατεβαίνει με τίποτα» είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

«Οπότε, αναγκαστικά μπήκαμε για καισαρική. Εγώ έχω και θρομβοφιλία, πράγμα που σημαίνει ότι πήζει το αίμα μου και σε όλη την εγκυμοσύνη έκανα ενέσεις στην κοιλιά μου για να αραιώνει το αίμα αλλά όταν γίνεται αυτό έχουμε θέμα. Με την καισαρική έχασα πολύ αίμα… ήταν και ο Δημήτρης μέσα, κάποια στιγμή άκουγα τους γιατρούς να φωνάζουν, είχα φρικάρει, κρατούσα σφιχτά το χέρι του Δημήτρη ο οποίος φρίκαρε επίσης. Σηκώθηκε πάνω και άρχισε να κάνει πέρα δώθε.

Το “1,2,3 τραβήξτε” με έχει στοιχειώσει, αυτό σημαίνει ότι τραβάνε δεξιά και αριστερά τα όργανα για να τραβήξει κάποιος άλλος το μωρό. Το μωρό είχε κάπως σφηνώσει, κι ενώ είχαν φρικάρει οι γιατροί γιατί τους άκουγα, ανοίγουν την πόρτα του χειρουργείου που κανονικά δε γίνεται και φωνάζουν “βοήθεια, ας έρθει κάποιος να βοηθήσει να τραβήξει”. Μπαίνει ένας νοσοκόμος χωρίς γάντια, χωρίς σκουφάκι, τίποτα για να βοηθήσει να τραβήξουν τα όργανα. Όλα καλά εν τέλει. Βγήκε το μωρό, εγώ λιποθύμησα μετά από λίγο. Θα ήθελα πάρα πολύ να γεννήσω φυσιολογικά αλλά δεν τα κατάφερα».» συνέχισε η Ιωάννα Τούνη.

Για τα πρώτα συναισθήματα που ένιωσε όταν έμαθε ότι είναι έγκυος, η Ιωάννα Τούνη είπε: «Ήθελα πάρα πολύ να γίνω μαμά, ήθελα πάντα να κάνω οικογένεια. Επειδή ήμουν από μονογονεϊκή οικογένεια, μεγάλωσα μόνο με τη μαμά μου και ο μπαμπάς μου ήταν εντελώς απών, είμαι και μη αναγνωρισμένη… οπότε ήθελα πάρα πολύ να κάνω οικογένεια και παιδάκια… Αν με ρωτούσες μικρή αν προτιμώ καριέρα ή οικογένεια θα σου έλεγα καριέρα αλλά προσπαθώ να τα συνδυάζω».

«Το μωρό ήρθε τυχαία. Δεν το προσπαθούσαμε… κάπως φρίκαρα, πάγωσα, κάπως το ήθελα κιόλας. Έγινε σε ένα πολύ κακό αλλά και καλό timing, είχα χάσει τη μαμά μου από καρκίνο λίγο καιρό πριν οπότε ψυχολογικά ήμουν πολύ περίεργα».