Βόλος: Κουκουλοφόροι άρπαξαν το «ταμείο» από το πάρτι στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Βόλος: Κουκουλοφόροι άρπαξαν το «ταμείο» από το πάρτι στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Το συμβάν επιβεβαίωσε ο Κοσμήτορας - Η ΕΛ.ΑΣ. δεν έχει εκδώσει ανακοίνωση, ωστόσο η Ασφάλεια Βόλου διεξάγει ήδη έρευνα

Την είσπραξη του ταμείου από το πάρτι του Τμήματος Μηχανολόγων-Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Βόλο με τους χιλιάδες συμμετέχοντες, έκλεψαν σύμφωνα με πληροφορίες κουκουλοφόροι σήμερα το πρωί.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο και για απειλή με όπλο ώστε να δοθεί η είσπραξη, για την οποία ενημερώθηκε ο Κοσμήτορας Γιώργος Σταμούλης από τους φύλακες του κτιρίου. Αμέσως μετά ενημερώθηκε η Ασφάλεια Βόλου, η οποία διεξάγει την έρευνα, ενώ ήδη η σήμανση έχει ξεκινήσει το έργο της έρευνας. Επίσημο δελτίο από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας δεν έχει εκδοθεί, αλλά ο κ. Σταμούλης σε τηλεφωνική επικοινωνία με την ΕΡΤ επιβεβαίωσε το περιστατικό.

Ερωτηθείς αν όντως το πάρτι διοργανώθηκε από τους φοιτητές του Τμήματος, η απάντηση που έδωσε, ήταν ότι πολυπληθής ομάδα φοιτητών υπέβαλε το αίτημα και η άδεια δόθηκε στους φοιτητές. Το γεγονός της κλοπής, καθώς και οι συνέπειες του πάρτι με τους δεκάδες νέους ανθρώπους να χρειάζονται πρώτες βοήθειες λόγω μέθης, προβληματίζει και σίγουρα θα απασχολήσει την Πρυτανεία, όταν εν τέλει ολοκληρωθεί και το κομμάτι της έρευνας.