Θρίλερ με την ταυτότητα της γυναίκας που βρέθηκε δολοφονημένη στη Βαρβάκειο – Τι ερευνούν οι Αρχές

Θρίλερ με την ταυτότητα της γυναίκας που βρέθηκε δολοφονημένη στη Βαρβάκειο – Τι ερευνούν οι Αρχές

Η 50χρονη έχει πέντε σημάδια στον λαιμό από μαχαίρι

Συναγερμός σήμανε χθες στη Βαρβάκειο, όπου εντοπίστηκε νεκρή μία γυναίκα απέναντι από την αγορά κοντά στην πλατεία Βαρβακείου. Η 50χρονη έφερε τουλάχιστον πέντε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό.

Τη γυναίκα βρήκαν νεκρή οι υπάλληλοι της δημοτικής αστυνομίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει πέντε σημάδια στον λαιμό από μαχαίρι και η υπόθεση θα εξεταστεί ως εγκληματική ενέργεια.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Ασφάλειας και ιατροδικαστής προκειμένου να διαπιστώσει τα ακριβή αίτια του θανάτου της γυναίκας. Αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που ανέλαβαν την υπόθεση ελέγχουν το σημείο του εγκλήματος προσπαθώντας να συλλέξουν στοιχεία για την ταυτότητά του δράστη.

Από την πρώτη έρευνα που έγινε στο χώρο οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως από την 50χρονη έλειπαν προσωπικά αντικείμενα όπως η τσάντα της, όμως όχι τα κοσμήματα που φορούσε. Οι αρχές πίσω από το νεκρή γυναικά βλέπουν ένα άγριο έγκλημα με πιθανό κίνητρο τη ληστεία.

Οι αστυνομικοί δεν βρήκαν κάποιο έγγραφο της γυναίκας που θα μπορούσε να οδηγήσει στην ταυτότητά της, ενώ στο πάρκο συχνάζουν τοξικομανείς. Για την ώρα, πάντως, δεν έχει διευκρινιστεί εάν η νεκρή ήταν κι αυτή χρήστης ναρκωτικών ουσιών. Οι αστυνομικοί έχουν πάρει ήδη καταθέσεις από θαμώνες του πάρκου.