Τραγωδία στην Κρήτη: Πέθανε το 2,5 ετών κοριτσάκι που είχε παρασυρθεί από το αγροτικό του πατέρα του

Τραγωδία στην Κρήτη: Πέθανε το 2,5 ετών κοριτσάκι που είχε παρασυρθεί από το αγροτικό του πατέρα του

Υπέκυψε στα τραύματά του

Έχασε τη «μάχη» που έδινε για τη ζωή του μετά από πέντε σχεδόν 24ωρα το 2,5 ετών κοριτσάκι από την Κρήτη το οποίο είχε παρασυρθεί από το αγροτικο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πατέρας του.

Όπως μεταδίδει το flashnews.gr το κορίτσι άφησε την τελευταία του πνοή σκορπίζοντας απέραντη θλίψη στους γονείς, συγγενείς αλλά και στους οικείους του.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου το κοριτσάκι το οποίο νοσηλευόταν στη ΜΕΘ και είχε υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις κατέληξε στις 15:15 το μεσημέρι του Σαββάτου (20/5).

Όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του νοσοκομείου, «έγινε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό να γίνει στη ΜΕΘ Παίδων» ωστόσο το παιδί δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε σε χωριό της Κισσάμου την περασμένη Τρίτη (16/5) και το παιδί, που εκτιμήθηκε εξαρχής ότι είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά, μετά το νοσοκομείο Χανίων που είχε μεταφερθεί, χρειάστηκε να διακομισθεί στο ΠΑΓΝΗ.

«Δεν το είδα» είχε πει ο πατέρας στους αστυνομικούς

Στο νοσοκομείο ήταν συνεχώς και οι δύο γονείς του παιδιού που δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι έχει συμβεί.

Τραγική φιγούρα ήταν ο πατέρας του ο οποίος το παρέσυρε με το όχημά του στην προσπάθειά του να ξεπαρκάρει.

Ο πατέρας του παιδιού στην κατάθεση του στην Αστυνομία είπε πως επιχείρησε να βγει με το αυτοκίνητο από την αυλή και δεν το είδε με αποτέλεσμα να το παρασύρει.

Ήδη από χθες, Παρασκευή (19/5) σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι γιατροί είχαν ξεκινήσει την διαδικασία των προβλεπόμενων τεστ για την εξακρίβωση της εγκεφαλικής λειτουργίας του παιδιού, στις οποίες το κοριτσάκι δεν παρουσίασε καμία αντίδραση.