Παλεύει να κρατηθεί στη ζωή το 2,5 ετών κοριτσάκι που παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο του πατέρα του

Παλεύει να κρατηθεί στη ζωή το 2,5 ετών κοριτσάκι που παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο του πατέρα του

Σύμφωνα με τους γιατρούς οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για το παιδί

Τη δική του «μάχη» για τη ζωή δίνει το 2,5 ετών κοριτσάκι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο πατέρας του και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ στην Κρήτη.

Σύμφωνα με τους γιατρούς οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για το παιδί.

Το παιδί νοσηλεύεται σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ με όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό να βρίσκεται στο πλευρό του δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό προκειμένου να το κρατήσουν στη ζωή, όπως επισημαίνει το cretapost.gr.

«Η κλινική κατάσταση του παιδιού είναι πολύ βαριά. Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για την πορεία της υγείας του» υπογράμμισε μιλώντας στο cretapost ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γ. Χαλκιαδάκης ενώ παράλληλα εξήγησε πως βρίσκεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ Παίδων φέροντας βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Στο νοσοκομείο βρίσκονται και οι δύο γονείς του παιδιού που δεν μπορούν να πιστέψουν τι έχει συμβεί. Τραγική φιγούρα είναι ο πατέρας του ο οποίος το παρέσυρε με το όχημά του στην προσπάθειά του να ξεπαρκάρει.

Ο ίδιος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως επιχείρησε να βγει με το αυτοκίνητο από την αυλή και δεν είδε το παιδί με αποτέλεσμα να το παρασύρει.

Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα ο πατέρας αναμένεται να καταθέσει επίσημα στις αρχές για το συμβάν ενώ ο εισαγγελέας έχει διατάξει να μην κρατηθεί ώστε να παραμείνει στο πλευρό του παιδιού του.