Κρίσιμη η κατάσταση του 2,5 ετών κοριτσιού στην Κρήτη που χτύπησε ο πατέρας του με το αυτοκίνητο

Κρίσιμη η κατάσταση του 2,5 ετών κοριτσιού στην Κρήτη που χτύπησε ο πατέρας του με το αυτοκίνητο

Οι γιατροί «μείωσαν τα φάρμακα σιγά σιγά από χθες το πρωί και το παιδί έχει κάποια ερεθίσματα»

Κρίσιμες ώρες για το μόλις 2,5 ετών κοριτσάκι που παρέσυρε ο πατέρας του με το αυτοκίνητό του στην Κρήτη. Η κατάσταση του παιδιού, που είναι διασωληνωμένο στην εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη.

Αισιοδοξία προκαλεί πάντως το γεγονός ότι οι γιατροί μείωσαν τα φάρμακα σιγά σιγά από χθες το πρωί και η μικρή έχει κάποια ερεθίσματα, αρχίζει να αντιδρά με έναν θετικό τρόπο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega».

Ο πατέρας του παιδιού είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και χθες το επισκέφτηκε στο νοσοκομείο, υποβασταζόμενος, ψελλίζοντας μόνο «τι σου έκανα παιδί μου».

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Τρίτης στον Κίσσαμο Χανίων. Ο πατέρας του παιδιού μπήκε στο αυτοκίνητό του και στην προσπάθειά του να ξεπαρκάρει, όπως ισχυρίστηκε, δεν είδε πως το 2,5 ετών κοριτσάκι που βρισκόταν πίσω από το όχημα, με αποτέλεσμα να το παρασύρει.

Και οι δύο γονείς είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ο πατέρας ο οποίος βρίσκεται σε σοκ, δεν είναι ακόμη σε θέση να δώσει κατάθεση, φέρεται ωστόσο να έχει πει προφορικά στους αστυνομικούς ότι δεν είδε ότι το κοριτσάκι που βρισκόταν στην αυλή.

Η ανήλικη μεταφέρθηκε με βαριά τραύματα στο κεφάλι στο νοσοκομείο Χανίων και όταν οι γιατροί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας της, έγινε η διακομιδή της στο ΠΑΓΝΗ.

Για τον 48χρονο πατέρα σχηματίστηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες από αμέλεια, ενώ υποβλήθηκε σε αλκοτέστ που βγήκε αρνητικό.