Γλυκά Νερά: Πού ζει ο πατέρας της Καρολάιν μετά την πώληση του σπιτιού του στην Αλόννησο

Γλυκά Νερά: Πού ζει ο πατέρας της Καρολάιν μετά την πώληση του σπιτιού του στην Αλόννησο

Υπήρχε η σκέψη να πάει στις Φιλιππίνες, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του δεν επέτρεπε κάτι τέτοιο

Στην Ελλάδα εξακολουθεί να βρίσκεται ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς, παρά τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει εδώ και αρκετό καιρό, ότι μετακόμισε στις Φιλιππίνες, για να είναι κοντά στη σύζυγό και την εγγονή του.

Ειδικά μετά το πωλητήριο που έβαλε η οικογένεια στο σπίτι της στην Αλόννησο, αρκετοί θεώρησαν αυτονόητο, ότι ο Βρετανός πατέρας της Καρολάιν θα ακολουθήσει τη σύζυγό του. Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Δημήτρη Μαρέδη και της εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», αυτό δεν ισχύει. Ο πατέρας της Καρολάιν μπορεί να έβαλε πωλητήριο στο σπίτι του, καθώς οι αναμνήσεις σε αυτό τον βάραιναν και τον στεναχωρούσαν, αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται στην Ελλάδα και φιλοξενείται σε οίκο ευγηρίας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι έχει καθημερινή τηλεφωνική επαφή τόσο με τη σύζυγό του, Σουζάνα, όσο και με τη μικρή Λυδία, ενώ ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις σχετικά με τη δίκη του πρώην γαμπρού του και δολοφόνου της κόρης του. Όπως είπε στην εκπομπή ο Δημήτρης Μαρέδης, ο πατέρας της Καρολάιν έχει επιλέξει να ζει απομονωμένος στον οίκο ευγηρίας και να μην έχει επαφές με τους υπόλοιπους φιλοξενούμενους. Οι μόνοι που τον επισκέπτονται δύο φορές την εβδομάδα, είναι φίλοι του από την Αλόννησο και από άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπήρχε η σκέψη να πάει στις Φιλιππίνες, όμως αυτό θα ήταν αρκετά δύσκολο στην κατάσταση της υγείας του κι έτσι έμεινε στην Ελλάδα, κάτι που το ήθελε και ο ίδιος.