Τραγωδία στην Άρτα: Συγκλονιστικές λεπτομέρειες από την απολογία του πατέρα του νεκρού βρέφους

Τραγωδία στην Άρτα: Συγκλονιστικές λεπτομέρειες από την απολογία του πατέρα του νεκρού βρέφους

Πότε συνειδητοποίησε ότι δεν είχε πάει το μωρό στον βρεφονηπιακό σταθμό

Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την απολογία του πατέρα για την τραγωδία στην Άρτα. Ο 37χρονος εξιστόρησε στην ανακρίτρια πώς ενήργησε και πότε συνειδητοποίησε ότι έχει ξεχάσει το βρέφος μέσα στο αυτοκίνητο, όπου τελικά το βρήκε να έχει πεθάνει.

Βεβαίως, πέρα από εκείνες τις ώρες, είχαν συμβεί διάφορα ατυχή γεγονότα στην οικογένεια, όπου οδήγησαν στην τραγωδία με την απώλεια του μωρού. Η ανακρίτρια, μετά την απολογία του, άφησε τον πατέρα ελεύθερο με τον περιοριστικό όρο να μη φύγει από την χώρα.

Οι λεπτομέρειες από την απολογία του πατέρα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο του Mega.

«Το παιδί είχε αποκοιμηθεί στο καρεκλάκι. Αντί να στρίψω αριστερά στον βρεφονηπιακό σταθμό έστριψα δεξιά και πήγα στη δουλειά μου. Κλείδωσα το αυτοκίνητο και έφυγα με το υπηρεσιακό για Λευκάδα», φέρεται να είπε αρχικά ο πατέρας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού και συνέχισε ως εξής:

«Όταν με κάλεσε η γυναίκα μου στο τηλέφωνο στις 14:40 ρωτώντας με πού είναι το παιδί μας της απάντησα στον βρεφονηπιακό σταθμό. Εκείνη μου είπε ότι βρίσκεται εκεί και την ενημερώνουν ότι το παιδί δεν ήρθε. Τότε συνειδητοποίησα ότι δεν το είχα πάει. Μπήκα ανάποδα στο δρόμο και έφτασα στο αυτοκίνητο μου. Το παιδί μου ήταν νεκρό».