Τραγωδία στην Καλλιθέα: Η προφητική ανάρτηση του οδηγού που παρέσυρε τη 12χρονη

Τραγωδία στην Καλλιθέα: Η προφητική ανάρτηση του οδηγού που παρέσυρε τη 12χρονη

Ο 32χρονος έχει δώσει μια προανακριτική κατάθεση στις αρχές και είναι σε κατάσταση σοκ μετά το δυστύχημα

Προθεσμία ζήτησε και πήρε σήμερα μέχρι την Παρασκευή για να απολογηθεί ο οδηγός που παρέσυρε στην 12χρονη στην Καλλιθέα. Εναντίον του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ένα κακούργημα και ένα πλημμέλημα.

Πρόκειται για τον 32χρονο με τα αρχικα Α.Ν.Μ και είναι κάτοικος Γλυφάδας. Είναι ιδιαίτερα ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τις αναρτήσεις του να προκαλούν εντύπωση, όπως μεταδόθηκε σε ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Σε μια από τις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει φαίνεται να φορά κουκούλα και να είναι έτοιμος να πηδήξει στον γκρεμό, ενώ σε άλλο «προφητικό» ποστ κάνει λόγο για τα «χτυπήματα» της ζωής. Σε όλες τις φωτογραφίες εμφανίζεται μόνος του.

Σε κατάσταση σοκ 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το κανάλι, ο οδηγός έχει δώσει μια προανακριτική κατάθεση στις αρχές και είναι σε κατάσταση σοκ μετά το δυστύχημα. Δεν μπορεί να μιλήσει και δεν απαντά στις ερωτήσεις για το τι συνέβη.

Ο 32χρονος κατηγορείται για επικίνδυνη οδήγηση από την οποία προέκυψε θάνατος που είναι κακούργημα και για το πλημμέλημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Η ποινή καθειρξης που προβλέπεται για το αδίκημα είναι τουλάχιστον 10 χρόνια.