Τραγωδία στην Καλλιθέα: «Βγήκα στον δρόμο και είδα το παιδί στο έδαφος, δεν κουνιόταν καθόλου»

Τραγωδία στην Καλλιθέα: «Βγήκα στον δρόμο και είδα το παιδί στο έδαφος, δεν κουνιόταν καθόλου»

Συγκλονίζει η μαρτυρία του πρώτου ανθρώπου που έσπευσε κοντά στην 13χρονη μετά τηνπαράσυρσή της από αυτοκίνητο

Συγκλονίζει η περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα όσων εκτυλίχθηκαν χθες το μεσημέρι στην οδό Θησέως στην Καλλιθέα, όταν ΙΧ παρέσυρε και σκότωσε ένα 13χρονο κοριτσάκι.

«Βγήκα στον δρόμο και είδα το παιδί στο έδαφος, δεν κουνιόταν καθόλου. Είδα τον οδηγό και τον ρώτησα τι έγινε, αλλά δε μου απάντησε. Μετά ήρθε η πυροσβεστική, ένας πυροσβέστης είδε αν είχε σφυγμό, τον ρώτησα αν αναπνέει, αλλά ούτε κι εκείνος μου απάντησε», είπε μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για όσα αντίκρισε τα πρώτα λεπτά μετά το τροχαίο. Όπως είπε, όλα αυτά έγιναν μέσα σε 10 λεπτά. Πολύ γρήγορα μάλιστα ήρθε και το ασθενοφόρο, που μετέφερε το παιδί στο νοσοκομείο, όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα σοβαρότατα τραύματά του.

Ο 32χρονος οδηγός του ΙΧ παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση, από την οποία προέκυψε θάνατος και για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η 14χρονη αδελφή του κοριτσιού που βρισκόταν μαζί του την ώρα του μοιραίου, αλλά και οι γονείς του, που δεν μπορούν να πιστέψουν, πώς έχασαν το παιδί τους από τη μια στιγμή στην άλλη.