Τραγωδία στην Άρτα: Συγγενείς της μητέρας απειλούν να σκοτώσουν τον πατέρα του νεκρού μωρού

Τραγωδία στην Άρτα: Συγγενείς της μητέρας απειλούν να σκοτώσουν τον πατέρα του νεκρού μωρού

Η σορός του μόλις 5,5 μηνών κοριτσιού μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων για νεκροψία-νεκροτομή

Ένταση επικρατεί στην Άρτα, με τον πατέρα που ξέχασε το 5,5 μηνών κοριτσάκι του στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του και αυτό πέθανε, με αποτέλεσμα συγγενείς της μητέρας να τον απειλούν με λιντσάρισμα.

Όπως αναφέρει το artinos.gr, συγγενείς της μητέρας έχουν μεταβεί στο Νοσοκομείο της Άρτας, όπου βρίσκεται κρατούμενος από την Αστυνομία ο 35χρονος πατέρας και τον απειλούν ότι θα τον σκοτώσουν. Το αδιανόητο συμβάν συνέβη σήμερα τομεσημέρι, όταν ο 35χρονος Κ.Ζ. έφυγε για την εργασία του, παίρνοντας μαζί του και το μωρό, για να το αφήσει στον βρεφονηπιακό σταθμό. Για άγνωστο λόγο, αυτό δεν συνέβη, με το κοριτσάκι να παραμένει στο αυτοκίνητο και τον 35χρονο να εργάζεται κανονικά, μέχρι τη στιγμή που δέχθηκε τηλεφώνημα από τη σύζυγό του.

Η ίδια είχε ενημερωθεί από τον βρεφονηπιακό σταθμό, ότι το παιδί δεν είχε παραδοθεί στις υπεύθυνες, με αποτέλεσμα να αναρωτηθεί εύλογα πού βρίσκεται το μωρό και να επικοινωνήσει με τον σύζυγό της. Ο πατέρας έσπευσε στο αυτοκίνητό του, όπου βρήκε το άτυχο κοριτσάκι χωρίς τις αισθήσεις τους, καθώς είχαν περάσει 3 ώρες, δεμένο στο καθισματάκι του στο πίσω κάθισμα. Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Για τα αίτια του θανάτου του διατάχθηκε νεκροψία – νεκροτομή και μεταφέρθηκε στα Γιάννενα.