Συνελήφθη 60χρονος στο Χαϊδάρι για αρπαγή γυναίκας και απόπειρα βιασμού

Συνελήφθη 60χρονος στο Χαϊδάρι για αρπαγή γυναίκας και απόπειρα βιασμού

Το θύμα κατάφερε να ξεφύγει και με τη συνδρομή διερχόμενου οδηγού νταλίκας ειδοποίησε την Άμεση Δράση

Ένας 60χρονος ημεδαπός συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου από πλήρωμα περιπολικού της Άμεσης Δράσης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαϊδαρίου για τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού, της αρπαγής και της παράνομης βίας.

Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες της 28-4-2023 ο 60χρονος γνώρισε 34χρονη ημεδαπή σε μπαρ στην περιοχή της Δραπετσώνας και κατά την αποχώρησή τους προσφέρθηκε να τη μεταφέρει στην οικία της με το αυτοκίνητό του. Όταν η γυναίκα επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο, ο κατηγορούμενος ακολούθησε δρομολόγιο προς την οικία του, κλειδώνοντας παράλληλα τις ασφάλειες του οχήματος, με αποτέλεσμα το θύμα να μη μπορεί να διαφύγει. Κατά την άφιξή τους στην οικία του, που βρίσκεται εντός μάντρας αυτοκινήτων στην περιοχή του Χαϊδαρίου, ο 60χρονος εξανάγκασε την γυναίκα να μπει σε αυτό και κλείδωσε την πόρτα, στερώντας την ελευθερία της.

Ενώ το θύμα προσπαθούσε να διαφύγει, ο κατηγορούμενος την εμπόδισε ασκώντας της σωματική βία, ενώ αποπειράθηκε να τη βιάσει. Στη συνέχεια η 34χρονη κατάφερε να απεγκλωβιστεί και με τη συνδρομή διερχόμενου οδηγού νταλίκας ενημερώθηκε το τηλεφωνικό Κέντρο της Άμεσης Δράσης. Άμεσα μετέβη στο σημείο περιπολικό της Άμεσης Δράσης και αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαϊδαρίου και κατόπιν αξιοποίησης των παρεχόμενων πληροφοριών από την παθούσα, αναζήτησαν και εντόπισαν τον κατηγορούμενο, ο οποίος και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.