Γιώργος Καραϊβάζ: «Υπάρχουν τέσσερις φερόμενοι ως δράστες για τη δολοφονία του»

Γιώργος Καραϊβάζ: «Υπάρχουν τέσσερις φερόμενοι ως δράστες για τη δολοφονία του»

«Υπήρξε επισύνδεση στο κινητό του αείμνηστου Γιώργου» αποκαλύπτει ο δικηγόρος της μητέρας και της αδελφής του δημοσιογράφου

Στον ανακριτή οδηγήθηκαν το πρωί της Τετάρτης τα δύο αδέλφια ηλικίας 40 και 48 ετών που συνελήφθησαν για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ τον Απρίλιο του 2021 κοντά στο σπίτι του στον Άλιμο και οι οποίοι αρνούνται τις κατηγορίες και αμφισβητούν τα στοιχεία των Αρχών.

Ο δικηγόρος της μητέρας και αδελφής του δολοφονημένου δημοσιογράφου, Σπύρος Χαριτάτος, μιλώντας στην εκπομπή T-live επεσήμανε, ότι σύμφωνα με το διαβιβαστικό της Αστυνομίας, υπάρχουν τέσσερις ονομαστικοποιημένοι φερόμενοι ως δράστες. Ερωτηθείς σχετικά με την αναφορά στο όνομα του Γιώργου Καραϊβάζ στη δίκη της Greek Mafia, ο Σπύρος Χαριτάτος δήλωσε, πως «το ότι γινόταν επισύνδεση και παρακολούνταν το τηλέφωνο του Γιώργου Καραϊβάζ είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στον καθέναν από εμάς, αν αυτό κριθεί απαραίτητο από τις Αρχές. Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, υπήρξε επισύνδεση στο κινητό του αείμνηστου Γιώργου, δεν υπάρχει τίποτα επιλείψιμο που να τον αφορά».

«Αν χρησιμοποιήθηκαν οι διάλογοι μέσω του Γιώργου, για να εντοπιστεί το ο,τιδήποτε επιλείψιμο, που δεν αφορά τον Γιώργο, αλλά πρόσωπο που θα μπορούσε να επικοινωνεί ο Γιώργος, για λόγους που αφορούν μόνο τη διεισδυτική έρευνά του, αυτό είναι κάτι που εμείς το πιθανολογούμε. Αν όμως πίσω από όλα αυτά κρύβεται ο ηθικός ή οι ηθικοί αυτουργοί ή το πρόσωπο που όρισε τον εντολέα για να φθάσουμε στους φερόμενους ως δράστες, αυτό είναι κάτι που μπορούμε να το πιθανολογήσουμε» συμπλήρωσε.

Ακόμα, ο Σπύρος Χαριτάτος ανέφερε: «Εμείς δεν θεωρούμε, ότι αυτοί είναι οι δράστες, εμείς έχουμε ένα διαβιβαστικό της Αστυνομίας, που με τις ενδείξεις που η Αστυνομία προτείνει στην δικαστική αρχή, λέει ότι υπάρχουν τέσσερις ονομαστικοποιημένοι φερόμενοι ως δράστες. Έχουμε δύο εντάλματα σύλληψης, όχι τέσσερα ή πέντε».