Αττική: Εννέα συλλήψεις για παράνομο τζόγο σε μαγαζί

Αττική: Εννέα συλλήψεις για παράνομο τζόγο σε μαγαζί

Στην κατοχή του ενός βρέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης

Έφοδο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Αττική, όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παιχνίδια, έκανε χθες (26/4) η Οικονομική Αστυνομία, προχωρώντας σε εννέα συλλήψεις.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν ο προσωρινά υπεύθυνος, τέσσερις υπάλληλοι του καταστήματος και τρεις παίκτες και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις των νομοθεσιών για τα παίγνια και τα προσωπικά δεδομένα, ενώ παράλληλα συνελήφθη ακόμα ένα άτομο για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε να διεξάγονται παράνομα τυχερά παίγνια, ενώ κατά την έρευνα που ακολούθησε στους χώρους του καταστήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 3 κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικού υπολογιστή (server), 4 επιτραπέζιες ρουλέτες, 6 τραπέζια χαρτοπαιξίας, καταγραφικό και 12 κάμερες, μάρκες, τραπουλόχαρτα και 11.865 ευρώ.

Τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση, τα υπόλοιπα κατασχεθέντα στην Διεύθυνση Διαχείρισης Δημοσίου Υλικού για φύλαξη, το χρηματικό ποσό θα αποδοθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και οι ναρκωτικές ουσίες στο Γενικό Χημείο του Κράτους.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, τονίστηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων.