Άγριος ξυλοδαρμός 46χρονου οδηγού από κτηνοτρόφους για τα… πρόβατα στον Αλμυρό Βόλου

Άγριος ξυλοδαρμός 46χρονου οδηγού από κτηνοτρόφους για τα… πρόβατα στον Αλμυρό Βόλου

Το θύμα κόρναρε για να φύγει το κοπάδι από τον δρόμο και να περάσει και ο βόσκός με συγγενικά του πρόσωπα του επιτέθηκαν

Συνολικά έξι άτομα συνελήφθησαν από την Αστυνομία για τον ξυλοδαρμό 46χρονου οδηγού, ο οποίος θέλησε να περάσει μέσα από κοπάδι, που είχε κλείσει τον δρόμο στον Κοκκινόβραχο Αλμυρού Βόλου το βράδυ της Παρασκευής.

Οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν κατηγορίες για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, ενώ ο 46χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Βόλου. Ο 46χρονος οδηγός κατευθύνονταν προς Φάρσαλα, όταν κοπάδι προβάτων είχε κλείσει το δρόμο. Εκείνος προσπάθησε να περάσει, κόρναρε, ζήτησε από το βοσκό που τα ακολουθούσε, να πάρει τα ζώα από το δρόμο, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει λογομαχία και εν τέλει να έρθουν στα χέρια.

Ο βοσκός κάλεσε σε βοήθεια και τον αδελφό του, που έφτασε στο σημείο του διαπληκτισμού και ο οδηγός φέρεται να ειδοποίησε και άλλους φίλους του, με αποτέλεσμα συνολικά έξι άτομα να εμπλακούν στο επεισόδιο και στον ξυλοδαρμό που έστειλαν τον 46χρονο στο Νοσοκομείο του Βόλου με θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και κάταγμα στο χέρια.