Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε 27χρονη μητέρα που συνελήφθη με 8,5 κιλά ηρωίνη

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε 27χρονη μητέρα που συνελήφθη με 8,5 κιλά ηρωίνη

Η κατηγορούμενη υποστήριξε ότι τα ναρκωτικά ανήκουν σε γνωστό της ο οποίος την «κάρφωσε» για να τύχει ευνοϊκής μεταχείρισης

Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε μετά την απολογία της σήμερα μια 27χρονη υπήκοος Αλβανίας, η οποία συνελήφθη στις 12 Απριλίου, καθώς βρέθηκαν στο σπίτι της στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης 8,5 κιλά ηρωίνης.

Η κατηγορούμενη η οποία είναι μητέρα ενός κοριτσιού ηλικίας 9 ετών, ισχυρίστηκε απολογούμενη, ότι ένας γνωστός της, τής ζήτησε να κρατήσει προσωρινά τα δέματα με τη ναρκωτική ουσία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το grtimes.gr, επεσήμανε ότι ο ίδιος την «κάρφωσε» στην Αστυνομία, για να τύχει ευνοϊκής μεταχείρισης.

Η 27χρονη συνελήφθη πρωινές ώρες της 12ης Απριλίου, όταν εντοπίσθηκε στην περιοχή των Αμπελοκήπων και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 18 δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 8 κιλών 561 γραμμαρίων και ένα κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές της. Από την αστυνομική προανάκριση προέκυψε, ότι η 27χρονη είναι μέλος εγκληματικής ομάδας με ρόλο την παραλαβή, αποθήκευση και περαιτέρω διακίνηση των κατεχόμενων ποσοτήτων ηρωίνης στον νομό Θεσσαλονίκης.