Βόλος: Απαγορεύτηκε σε 48χρονο να πλησιάζει τη μητέρα του στα 50 μέτρα

Βόλος: Απαγορεύτηκε σε 48χρονο να πλησιάζει τη μητέρα του στα 50 μέτρα

Είχε χτυπήσει άσχημα την 70χρονη γυναίκα στέλνοντάς την στο νοσοκομείο με μώλωπες σε όλο της το σώμα

Με ποινική διαμεσολάβηση θα λύσουν τις διαφορές τους μια 70χρονη από τον Αλμυρό Βόλου και ο 48χρονος γιος της, ο οποίος την γρονθοκόπησε στέλνοντάς την στο νοσοκομείο με μώλωπες σε όλο της το σώμα.

Ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε χθες στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, όπου ο συνήγορός του ζήτησε να μπουν σε διαδικασία ποινικής διαμεσολάβησης, κάτι το οποίο δέχτηκε η 70χρονη μητέρα του και η δίκη αναβλήθηκε για τις 24 Απριλίου, όπως αναφέρει το magnesianews.gr. Στον 48χρονο τέθηκε όρος να μην πλησιάζει το σπίτι της μητέρας του σε απόσταση 50 μέτρων και να μην επικοινωνεί με την μητέρα του.

Το επεισόδιο έγινε το βράδυ του Σαββάτου 8 Απριλίου, όταν ο άνδρας ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, ξαφνικά άρχισε να χτυπάει με γροθιές την μητέρα του στο όλο της το σώμα, προκαλώντας της σωματικές βλάβες, όπως έδειξαν και φωτογραφίες από την εξέτασή της στο νοσοκομείο. Η γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο για να της προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες και ο γιος της μετά από καταγγελία συνελήφθη, την Κυριακή οδηγήθηκε στον εισαγγελέα υπηρεσίας και του ασκήθηκε δίωξη για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη.

Η γυναίκα ισχυρίζεται, ότι ο γιος της την κακομεταχειρίζεται και την χτυπάει εδώ και χρόνια, καθώς πίνει και χάνει τον έλεγχο συχνά. Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται, ότι οι μώλωπες στο σώμα της γυναίκας προέρχονται από προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.