Ιωάννινα: Προφυλακιστέοι οι πέντε συλληφθέντες οπαδοί για την αιματηρή συμπλοκή στα Σεισμόπληκτα

Ιωάννινα: Προφυλακιστέοι οι πέντε συλληφθέντες οπαδοί για την αιματηρή συμπλοκή στα Σεισμόπληκτα

Ο έκτος κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί αύριο Μ. Πέμπτη - Στη ΜΕΘ εξακολουθεί ν ανοσηλεύεται ο 30χρονος

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν οι πέντε από τους έξι συνολικά συλληφθέντες μετά την αιματηρή συμπλοκή στα Σεισμόπληκτα στα Ιωάννινα, που κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και άλλα αδικήματα με τη νομοθεσία περί οπαδικής βίας.

Οι πέντε απολογούνταν από το πρωί σήμερα και με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκαν και οι πέντε προφυλακιστέοι, ενώ ο έκτος ζήτησε και έλαβε 24ωρη προθεσμία, όπως αναφέρει το epiruspost.gr. Ο συνήγορος δύο εξ αυτών, Αλέξης Κούγιας, ευχήθηκε περαστικά στον 30χρονο που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ και συμπλήρωσε, ότι η απόφαση για την προσωρινή κράτηση είναι δικαιολογημένη με βάση το υλικό που υπάρχει μέχρι τώρα. Όπως ανέφερε, από την Αστυνομία έχει γίνει πολύ καλή δουλειά σε προανακριτικό επίπεδο, καθώς έχει διαπιστωθεί, ποιος από τους κατηγορούμενους είναι αυτός που χτύπησε τον 30χρονο.

Τους υπόλοιπους τέσσερις κατηγορούμενους εκπροσωπεί ο δικηγόρος Πειραιά Δημήτρης Νάκος. Ο ίδιος δήλωσε, ότι η απόφαση της προσωρινής κράτησης είναι ορθή και συμπλήρωσε, ότι στην ακροαματική διαδικασία θα αποδειχθούν οι πραγματικές συνθήκες, κάτω από τις οποίες έγιναν τα γεγονότα και θα φανεί ότι δεν στήθηκε ενέδρα. Και ο ίδιος από την πλευρά του εξέφρασε τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση στον 30χρονο που παραμένει στη ΜΕΘ.