Ρέθυμνο: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ο ράπερ και ο συνεργάτης του που κατηγορούνται για βιασμό 19χρονης

Ρέθυμνο: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ο ράπερ και ο συνεργάτης του που κατηγορούνται για βιασμό 19χρονης

Έδωσαν την δική τους εκδοχή για όσα συνέβησαν

Ελεύθεροι, με τον περιοριστικό όρο της καταβολής εγγύησης 3.000 ευρώ, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της παρουσίας τους μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους, αφέθηκαν ο ράπερ και ο συνεργάτης του που κατηγορούνται για το βιασμό 19χρονης φοιτήτριας στο Ρέθυμνο, μετά από καταγγελία της ίδιας.

Η απόφαση λήφθηκε από το συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου, το οποίο ήταν αρμόδιο να αποφασίσει εάν θα προφυλακιστούν ή όχι, αφού ανακρίτρια και εισαγγελέας είχαν διαφωνήσει ως προς την προφυλάκιση ή μη των δύο ανδρών.

Όσον αφορά στον τρίτο, επίσης συνεργάτη τους, μετά την απολογία του είχε αφεθεί ελεύθερος, με τους ίδιους περιοριστικούς όρους.

Να σημειωθεί ότι και οι τρεις ενώπιον της ανακρίτριας Ρεθύμνου υποστήριξαν πως δεν έχουν σχέση με τις κατηγορίες που τους αποδίδονται και έδωσαν την δική τους εκδοχή για όσα συνέβησαν.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε αρχικά η νεαρή, το βράδυ της προπερασμένης Κυριακής βρισκόταν σε κέντρο, όπου διασκέδαζε με την παρέα της. Εκεί γνώρισε τρία άτομα, τα οποία είχαν έλθει στο Ρέθυμνο για επαγγελματικούς λόγους. Φέρεται να είπε πως στο τέλος της βραδιάς αποχώρησε με τον έναν εξ αυτών και μετέβησαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου, ενώ η ίδια ήταν σε κατάσταση μέθης.

Κατά την ίδια καταγγελία, στο δωμάτιο η νεαρή διαπίστωσε ότι βρίσκονταν και τα δύο ακόμα άτομα, συνεργάτες και φίλοι του νεαρού με τον οποίο αποχώρησε από τον χώρο διασκέδασης. Εκεί υποστήριξε ότι ενώ βρισκόταν υπό κατάσταση μέθης οι δύο άντρες έκαναν ασελγείς πράξεις σε βάρος της.