Ρέθυμνο: Παραδόθηκαν ο γνωστός ράπερ και συνεργάτης του που κατηγορούνται για ομαδικό βιασμό 19χρονης

Ρέθυμνο: Παραδόθηκαν ο γνωστός ράπερ και συνεργάτης του που κατηγορούνται για ομαδικό βιασμό 19χρονης

Ο 30χρονος Αλβανός συγκατηγορούμενος τους που είχε συλληφθεί την περασμένη Δευτέρα πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί

Στην Ασφάλεια Ρεθύμνου παραδόθηκαν σήμερα ο 24χρονος γνωστός Έλληνας ράπερ και ο επίσης Έλληνας 23χρονος συνεργάτης του, που κατηγορούνται για ομαδικό βιασμό 19χρονης φοιτήτριας.

Στο μεταξύ προθεσμία για την Παρασκευή 7 Απριλίου, ζήτησε και πήρε ο 30χρονος Αλβανός, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα, λίγες ώρες μετά την καταγγελία της κοπέλας, ότι είχε πέσει θύμα ομαδικού βιασμού. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 19χρονη κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη, γνωρίστηκε με τους τρεις φερόμενους ως δράστες, σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο παλιό λιμάνι του Ρεθύμνου, όπου είχε πάει με την παρέα της. Μετά τη διασκέδαση, έφυγε από το μαγαζί παρέα με τον 23χρονο σε κατάσταση μέθης.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα κατέθεσε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, η φοιτήτρια ο 23χρονος την οδήγησε σε δωμάτιο ξενοδοχείου όπου αντίκρισε του δύο φίλους του και κάποια άγνωστα στην ίδια κορίτσια. Όπως κατέθεσε η κοπέλα, ενώ ήταν υπό την επήρεια κάνναβης και αλκοόλ, οι δύο από τους τρεις της παρέας την βίασαν. Μόνο το πρωί που ξύπνησε, συνειδητοποίησε η φοιτήτρια τι είχε συμβεί και κάλεσε φίλους της να την πάρουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εντάλματα σύλληψης έχουν εκδοθεί και για τους τρεις, που αντιμετωπίζουν την κατηγορία του βιασμού. Στο μεταξύ, σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέταση «ευρήματα τέτοια που να συνηγορούν για βιασμό δεν διακρίνονται, πλην όμως αυτός δε μπορεί να αποκλειστεί με βεβαιότητα από την παρούσα εξέταση και μόνο», αφού είναι προφανές ότι γίνονται και άλλες αναλύσεις και εξετάσεις.