Καρολάιν Κράουτς: Πώς είναι σήμερα η κορούλα της Λυδία, δύο χρόνια μετά τη δολοφονία της μητέρας της στα Γλυκά Νερά

Καρολάιν Κράουτς: Πώς είναι σήμερα η κορούλα της Λυδία, δύο χρόνια μετά τη δολοφονία της μητέρας της στα Γλυκά Νερά

Η μικρή ζει σήμερα με την ετεροθαλή αδελφή της μητέρας της στις Φιλιππίνες

Ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς μετακομίζει στις Φιλιππίνες για να βοηθήσει στην ανατροφή της αξιολάτρευτης εγγονής του μακριά από τον τόπο του εγκλήματος και σήμερα η Daily Mail φέρνει στη δημοσιότητα μια φωτογραφία της μικρής Λυδίας.

Ο συνταξιούχος μηχανικός Ντέιβιντ Κράουτς, ο οποίος είναι 79 ετών, έβαλε πωλητήριο στο οικογενειακό σπίτι στο ελληνικό νησί της Αλοννήσου, αφού ζούσε εκεί για περισσότερα από 20 χρόνια με τη Φιλιππινέζα σύζυγό του Σούζαν, σημειώνει το βρετανικό δημοσίευμα.

«Το μόνο μου καθήκον τώρα είναι να φροντίζω την κόρη της, τη Λυδία, η οποία είναι χωρίς μητέρα και πατέρα, και να διασφαλίσω ότι θα ανατραφεί όπως θα την είχε αναθρέψει η μητέρα της. Αυτό μπορώ να το κάνω μόνο στις Φιλιππίνες, μακριά από την κακοήθη παρουσία του πατέρα της», δήλωσε ο πατέρας της Καρολάιν.

Η Λυδία ζει σήμερα με την ετεροθαλή αδελφή της μητέρας της στις Φιλιππίνες και ο Ντέιβιντ θα μετακομίσει τώρα εκεί για να βοηθήσει στην ανατροφή της.

Η 19χρονη κόρη του Καρολάιν γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα και εκεί θάφτηκε μετά τη δολοφονία της από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Σε δηλώσεις του στη Daily Mail, o Ντέιβιντ Κράουτς ανέφερε: «Λυπάμαι πολύ που θα εγκαταλείψω το παλιό μας σπίτι στο όμορφο νησί της Αλοννήσου. Έχει τόσες πολλές υπέροχες αναμνήσεις για μένα, αναμνήσεις που μπορώ να ξαναζήσω στις ήσυχες στιγμές μου. Όταν είδα για πρώτη φορά ότι το οικόπεδο ήταν προς πώληση είπα ότι θα το πάρω. Ήταν τέλειο, απομονωμένο και μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια από την παλιά πόλη».

Στη συνέχεια, δίνοντας τη φωτογραφία της Λυδίας, πρόσθεσε: «Η Λυδία έχει εγκατασταθεί ευτυχώς στις Φιλιππίνες με την Ντόνα (ετεροθαλής αδελφή της Καρολάιν). Όλες οι ξαδέλφες της έχουν ίσια μαύρα μαλλιά, οπότε ξεχωρίζει από τις άλλες και τραβάει την προσοχή, την οποία απολαμβάνει».

«Ο μικρός μου θησαυρός (η Λυδία) είναι σήμερα ενσωματωμένη στην αγαπημένη οικογένεια της αδελφής της μητέρας της στις Φιλιππίνες. Όπως και τα ξαδέλφια της, αποκαλεί τη θεία της “μαμά”. Τα ξαδέρφια της την αντιμετωπίζουν ακριβώς σαν μικρή αδελφή», συμπλήρωσε.