Άρτα: Ιερέας πλακώθηκε στο ξύλο με τον… νέο σύντροφο της παπαδιάς

Άρτα: Ιερέας πλακώθηκε στο ξύλο με τον… νέο σύντροφο της παπαδιάς

Εξέδωσε ανακοίνωση μέχρι και η Μητρόπολη

Στα χέρια πιάστηκε ένας 51χρονος ιερέας με δύο πολίτες 57 και 41 ετών στην κεντρική πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως στην Άρτα, για τα… μάτια της παπαδιάς.

Σύμφωνα με το e-maistros.gr, ο ιερέας δεν μπόρεσε να δεχθεί ότι η παπαδιά με την οποία έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά, έφυγε από το σπίτι και πλέον έχει προχωρήσει στη ζωή της με νέο σύντροφο.

Έτσι, επιθυμώντας να λάβει εξηγήσεις, ζήτησε να συναντηθεί με τον 57χρονο ο οποίος φέρεται να διατηρεί σχέσεις με την παπαδιά. Στη συνάντηση, «παρών» ήταν και ένας 41χρονος, φίλος του νέου συντρόφου της παπαδιάς.

Ωστόσο, γρήγορα η κουβέντα ξέφυγε και τα αίματα «άναψαν», με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια και οι τρεις και τελικά να καταλήξουν όλοι στο Αστυνομικό Τμήμα. Εκεί αλληλομηνύθηκαν και παρέμειναν κρατούμενοι για 24ωρο, μέχρι που ορίστηκε δικάσιμος και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού μέσου, ο ιερέας και ο σύντροφος της παπαδιάς, πριν από περίπου μία εβδομάδα είχαν τσακωθεί ξανά στη μέση του δρόμου με αιτία πάλι, τη νέα σχέση του ζευγαριού. Η παπαδιά, βρέθηκε και η ίδια με τα τέσσερα παιδιά της στο τμήμα, προσπαθώντας, μάταια όμως, να ηρεμήσει τον σύζυγό της.

Η ανακοίνωση της Μητρόπολης Άρτης για τον καυγά

Μάλιστα, για το περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση και η Μητρόπολη Άρτας, εκφράζοντας τη λύπη της για το γεγονός και διευκρινίζοντας ότι ο συγκεκριμένος ιερέας δεν ανήκει στο δυναμικό της.

«Η Ιερά Μητρόπολις Άρτης εκφράζει την οδύνη της, διότι, κατά τα φαινόμενα, μια πολυμελής οικογένεια και μάλιστα Ιερατική έχει τραυματισθεί έως διαλύσεώς της», αναφέρεται ενδεικτικά στην ανακοίνωση.