Δέσποινα Βανδή: «Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι το λιμάνι μου»

Δέσποινα Βανδή: «Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι το λιμάνι μου»

«Τα βράδια δεν κοιμάμαι με την άποψη των άλλων, κοιμάμαι σε μια αγκαλιά με έναν άνθρωπο με τον οποίο αισθάνομαι αρμονία, πόθο και χαρά»

Για τη ζωή της και τον έρωτα μίλησε η γνωστή τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή.

«Ο έρωτας  δεν ήταν κάτι που επιδίωξα, προέκυψε. Δεν συμβαίνει τίποτα τυχαία στη ζωή μας. Είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος, δεν με απασχολεί καθόλου η άποψη των άλλων. Τα βράδια δεν κοιμάμαι με την άποψη των άλλων, κοιμάμαι σε μια αγκαλιά με έναν άνθρωπο με τον οποίο αισθάνομαι αρμονία, πόθο και χαρά. Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι το λιμάνι μου. Ποιος είπε ότι μια γυναίκα 50 ετών δεν μπορεί να γίνει μάνα, αν θέλει;», είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

«Όταν κοιτάξεις τι σε κάνει πραγματικά χαρούμενο, δεν υπάρχει ηλικία στο τι σε γεμίζει. Όταν είσαι γεμάτος γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος και καλύτερη μαμά. Στο πρώτο επεισόδιο του «The Voice» έτρεχα στην καρδιολογική κλινική από την αγωνία μου, νόμιζα ότι παθαίνω έμφραγμα», πρόσθεσε.

«Όταν κατεβαίνω από τη σκηνή δεν αισθάνομαι σούπερ σταρ, είμαι μια κανονική γυναίκα με καθημερινές έγνοιες. Δόξα τω Θεώ δεν ένιωσα ποτέ σταρ», συνέχισε η Δέσποινα Βανδή.