Βόλος: Χαμός σε δικαστήριο – Κατηγορούμενος φώναζε στην εισαγγελέα ότι καλύπτει παιδόφιλους

Βόλος: Χαμός σε δικαστήριο – Κατηγορούμενος φώναζε στην εισαγγελέα ότι καλύπτει παιδόφιλους

Ο 48χρονος έχει καταδικαστεί για πληθώρα υποθέσεων ενδοοικογενειακής βίας

Ένταση επικράτησε χθες σε δικαστική αίθουσα στον Βόλο, όπου ένας 48χρονος κρατούμενος, υπόδικος αλλά και καταδικασθείς για πληθώρα υποθέσεων ενδοοικογενειακής βίας, βγήκε για δεύτερη φορά εκτός εαυτού και στράφηκε εναντίον της ίδιας της εισαγγελέα για ακόμη μια φορά.

Ο 48χρονος αλβανικής καταγωγής βρίσκονταν στη δικαστική αίθουσα ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου ως κατηγορούμενος σε 2 ακόμη υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας, αυτή τη φορά με καταγγέλλουσα την πρώην σύζυγό του. Η τελευταία απέσυρε την καταγγελία της, με αποτέλεσμα ο άνδρας να απαλλαχθεί από το δικαστήριο.

Όχι όμως προτού ο 48χρονος δημιουργήσει επεισόδιο με την εισαγγελέα επί έδρας, βρίζοντάς τη και φωνάζοντας της πως «Λερώνεις την έδρα εσύ που καλύπτεις παιδόφιλους».

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα thenewspaper.gr, η εν λόγω εισαγγελέας είχε αρνηθεί να ασκήσει τα καθήκοντά της σε δίκη που αφορούσε τον 48χρονο, και την θέση της θα αναλάμβανε συνάδελφός της, καθώς εκείνη είχε υπάρξει ξανά θύμα λεκτικών απειλών εκ μέρους του 48χρονου.

Συγκεκριμένα τον Ιούνιο του 2022, σε δίκη όπου ο τελευταίος ήταν κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία, την είχε απειλήσει λέγοντάς της «θα σε καρυδώσω και θα σε στείλω φυλακή», πριν καν αρχίσει η εκδίκαση της υπόθεσης.

Μετά και το χθεσινό επεισόδιο, η Εισαγγελία Βόλου διέταξε προκαταρκτική έρευνα για την επίθεση κατά της συγκεκριμένης εισαγγελέα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η συμπεριφορά του 48χρονου απασχολεί τις αρχές. Πρόκειται για τον ίδιο άνδρα ο οποίος είχε αποδράσει πριν 3 εβδομάδες από τα κρατητήρια του ΑΤ Βόλου.